ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» здобув чергову перемогу в Туреччині

Спорт 3760
"Агробізнес" у Туреччині виграв три матчі та один завершив у нічию. Попереду - 23 березня перший офіційний матч 2019 року проти ФК "Суми"
"Агробізнес" у Туреччині виграв три матчі та один завершив у нічию. Попереду - 23 березня перший офіційний матч 2019 року проти ФК "Суми". Фото: fcab.com.ua

Цього разу команда з Волочиська здолала клуб з Іраку.

Волочиський «Агробізнес» 17 березня провів свій останній спаринг на зборах у Туреччині та повертається додому. Четвертим суперником команди Андрія Донця став клуб «Аль-Діфаа Аль-Мадані», який виступає в першому дивізіоні чемпіонату Іраку.

До цього поєдинку суперник представника української першої ліги на своїх зборах у Туреччині провів поєдинок проти чемпіона Киргизстану ФК «Дордой», в якому поступився з рахунком 1:2. І в матчі проти «Агробізнеса» іракці знову зазнали фіаско.

У першому таймі команди не забивали, а ось у другому… Футболістам з Волочиська вдалося двічі вразити ворота суперника. Спочатку на 70 хвилині забив Андрій Кухарук, а згодом на 80-ій – Іван Когут. Отже, «Агробізнес» переміг 2:0.

Нагадаємо, волочиська команда з 6 березня готувалася в Туреччині до весняної частини чемпіонату України в першій лізі. За цей час вона зіграла чотири контрольні матчі, жоден із яких не програла. Спочатку «Агробізнес» зіграв внічию 1:1 із «Валмієрою» з Латвії, а потім переміг 3:1 «Киран» з Казахстану та 4:3 «Алай» з Киргизстану. Ну, і сьогодні здолала «Аль-Діфаа Аль-Мадані» з Іраку з рахунком 2:0.

Вже 23 березня відновиться першість України в першій лізі, й «Агробізнес» вдома прийматиме ФК «Суми». Нагадаємо, після 18 турів, сумчани з 15 очками посідають 11 місце, а команда з Волочиська йде на 14 позиції, маючи в активі 10 очок. У першому колі матч цих команд, який пройшов у Сумах, завершився внічию 1:1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую