ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» проявив характер та переміг вдома (ВІДЕО)

Спорт 3457
Ігор Бойчук забив переможний гол для Агробізнеса в матчі проти Інгульця
Ігор Бойчук забив переможний гол для Агробізнеса в матчі проти Інгульця. Фото: з архіву

Волочиська команда перервала свою серію невдач.

«Агробізнес», який програв два поспіль матчі, здобув вольову перемогу в рідних стінах у матчі 17 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі. До того ж, команді Олександра Іванова вдалося вперше в своїй історії переграти «Інгулець» із селища Петрове Кіровоградської області.

До сьогоднішнього матчу ці команди зустрічалися тричі. «Інгулець» виграв два матчі, а один поєдинок завершився унічию. Та «Агробізнес» до поєдинку підійшов зі значними кадровими втратами. Одразу двоє футболістів основного складу – Ігор Курило та Артур Думанюк, не змогли зіграти через дискваліфікацію. Тому наставнику команду Олександру Іванову довелося шукати інші варіанти складу на матч. І, якщо замість Курила він прогнозовано виставив Сергія Палюха, то ось Думанюка в центрі поля дещо несподівано замінив 16-річний Роман Дідик. Здивував Іванов і тим, що залишив на заміні головного форварда команди Ігоря Сікорського, випустивши Богдана Семенця.

Перший тайм видався скупим на гольові моменти. Утім, «Інгулець» свій шанс «знайшов» та реалізував на 38 хвилині, коли після подачі з кутового головою м’яч у сітку переправив Олександр Козак. А ось другий тайм видався цікавішим.
Ігор Сікорський, який вийшов на заміну, на 65 хвилині матчу перехопив м’яч у центрі поля та відпасував на Дідика, якого з порушенням правил зупинив Владислав Лупашко, за що і отримав жовту картку. Та для капітана «Інгульця» вона стала другою і гості залишилися в меншості. «Агробізнес» одразу ж і реалізував свою чисельну перевагу. Руслан Черненко пробив зі штрафного, м’яч влучив у когось із гравців «Інгульця» та відскочив до Сергія Семенюка, який з лінії штрафного майданчика поцілив у «дев’ятку» воріт Богдана Шуста – 1:1.

Волочиська команда продовжила атакувати ворота гостей, намагаючись здолати суперника. І на 82 хвилині подача від кутового прапорця на ближню стійку «Інгульця» завершилася тим, що Ігор Бойчук головою переправив м’яч у ворота суперника – 2:1. Більше голів у цій грі не було, «Агробізнес» переміг та здобув три очки.

І хоч команда з Волочиська залишилася на сьомому місці, але в неї вже 31 заліковий бал. Стільки ж в «Інгульця», який йде п’ятим. А ось в лідерах – «Металіст 1925» з Харкова, в якого лише на 4 пункти більше.

Свій наступний поєдинок «Агробізнес» проведе 16 листопада на Одещині в селищі Зоря проти «Балкан», команди, яка посідає 13 місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую