ye-logo.v1.2

Волейбол. Від Суперліги до першого дивізону - декілька команд зіграють у «Новаторі»

Спорт 1719
У Хмельницькому два дні відбуватимуть матчі чемпіонатів України з волейболу
У Хмельницькому два дні відбуватимуть матчі чемпіонатів України з волейболу. Фото: з архіву

Найближчими вихідними в Хмельницькому пройдуть шість волейбольних поєдинків.

У суботу та неділю фізкультурно-оздоровчий комплекс «Новатор», що в Хмельницькому на вулиці Тернопільській, 13/4, прийме одразу два турніри. Тут пройдуть матчі сьомого туру чемпіонату України в Суперлізі, а також поєдинки другого туру в першому дивізіоні.

Хмельницький «Новатор», який у цьому сезоні в Суперлізі ще не набирав очки (в усіх матчах хмельничани зазнали поразок), прийматиме чемпіона України ВК «Барком-Кажани» зі Львова. Львів’яни приїжджають до Хмельницького після невдалого поєдинку в Кубку ЄКВ, який провели вдома 11 грудня. У ньому «Кажани» поступилися 1:3 грецькому «ПАОКу». Тому в Хмельницькому гратимуть так, щоб реабілітуватися перед власними вболівальниками.

Перший поєдинок «Новатора» проти «Барком-Кажанів» пройде в суботу, 14 грудня, о 20.30. Другий – в неділю, о 10.30. Вхід вільний.

Ще чотири команди з групи «Б» першої ліги також у ці дні гратимуть у Хмельницькому. Городоцький «Епіцентр-Подоляни», який у попередніх трьох матчах здобув перемоги, 14 грудня на «Новаторі» о 16.00 зіграє зі львівським ВК «Добротвір», в активі якого дві перемоги та одна поразка. А о 18.00 «Новатор-2-Прикордонник», в активі якого одна перемога в трьох матчах, гратиме з командою «Volley», яка з Дрогобича Львівської області. Суперник хмельничан поки немає перемог.

Наступного дня, 15 грудня, о 12.30 «Епіцентр-Подоляни» проекзаменують дрогобицьку команду, а «Новатор-2-Прикордонник» зіграє з львів’янами. Початок матчу о 14.30.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую