ye-logo.v1.2

Легкоатлет із Полонщини здобув дві медалі чемпіонату України

Спорт 2929
Чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні провели в Сумах
Чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні провели в Сумах. Фото: ілюстративне з pixabay.com

Він став єдиним спортсменом із Хмельниччини, який здобув нагороди.

У Сумах завершився чемпіонати України з легкої атлетики серед дорослих та молоді у приміщенні. У складі збірної Хмельниччини виступили п’ятеро спортсменів, одному з яких вдалося здобути нагороди змагань.

Студент Хмельницького національного університету Владислав Мартинюк, який родом з Полонського району, став володарем бронзової нагороди в бігу на 3000 метрів із перешкодами серед дорослих. Результат 20-річного легкоатлета з Хмельниччини – 9 хвилин 4,57 секунди, і це особистий рекорд для Владсилава. Та окрім «бронзи» та особистого рекорду, Мартинюк виборов ще й «золото». Його результат став кращим у категорії «молодь».

Відзначимо, що призерами чемпіонату України у деяких видах змагань стали спортсмени, які родом з Хмельниччини, але нині виступають за інші області. Так, красилівчанин Олег Каяфа став чемпіоном України в бігу на 1500 метрів, а Наталія Юрчук зі Старокостянтинова – бронзовою призеркою в в бар’єрному бігу на 60 метрів.

Зауважимо й те, що титулована хмельничанка Марина Бех-Ромачнук, яка нещодавна виграла серію міжнародних змагань «World Athletics Indoor Tour», не виступала на чемпіонаті України. А відтак чемпіонкою країни в секторі стрибків у довжину стала Оксана Мартинова з Харківщини, яка перемогла з результатом 6 метрів 40 сантиметрів. Нагадаємо, Марина Бех-Романчук у нинішньому сезоні має один із кращих результатів у сезоні – 6 метрів 96 сантиметрів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую