ye-logo.v1.2

Футбол. «Полісся» - «Поділля»: шість голів на дві команди

Спорт 2277
Олександр Музичук (ліворуч), який нині перебуває на перегляді в Поліссі, забив у ворота Поділля два голи
Олександр Музичук (ліворуч), який нині перебуває на перегляді в Поліссі, забив у ворота Поділля два голи. Фото: з архіву

Хмельничани в Житомирі зіграли черговий матч.

Хмельницьке «Поділля» вдруге зіграло з житомирським «Поліссям» під час підготовки до весняної частини чемпіонату України в другій лізі. І, якщо 15 лютого хмельничани в Житомирі програли з рахунком 1:2, то сьогодні, 26 лютого, поступилися 2:4.

«Програли по грі, - телефоном журналісту сайту «Є» сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Ми «віддали» центр поля, виглядали важчими, ніж «Полісся». Наші хлопці зараз під великим навантаженням, але нічого страшного – це ж збори. Потрібно потерпіти. Звісно, прикро, що поступилося, хоч це і товариський матч, але хочеться вже перемог. Прикро й інше. У спарингу з «Буковиною» у нас отримав травму Ярослав Шпікула, сьогодні наприкінці першого тайму зазнав пошкодження Ян Морговський, через ми провели вимушену заміну».

«Поділля» в Житомирі сьогодні програвало з рахунком 0:3. Спочатку, на 6 хвилині відзначився ексзахисник хмельничан Сергій Швець. А у другому таймі – на 52 та 70 хвилинах у воротах гостей «розписався» Олександр Музичук, експівзахисник «Поділля», який нині перебуває на перегляді в «Поліссі». Але хмельничани повернули інтригу в гру. Спочатку на 78 хвилині Артем Панасенков заробив пенальті, який і реалізував, а через хвилину у воротах житомирян відзначився Андрій Ліповуз – 2:3. Утім, на 82 хвилині в ворота «Поділля» призначили пенальті, після чого рахунок став остаточним – 2:4.

Свій наступний спаринг «Поділля» проведе 29 лютого в Хмельницькому. Матч проти «ОДЕКа» з Оржіва запланований на 15.00.

Читайте також: «Поділля» підписало контракт із сенегальцем

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую