ye-logo.v1.2

Брати Клички відкриють іще один спортзал на Хмельниччині

Спорт 4233
Фото: Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області

Цього разу пощастило кам’яначанам

«Фонд братів Кличків» розпочинає Новий всеукраїнський проект «Старт до успіху!». Ця програма покликана відкрити для дітей спорт як інструмент досягнення життєвого успіху. І стартовими умовами для цього можуть стати безкоштовні заняття на базах унікальних дитячих спортивних шкіл під керівництвом команд професійних тренерів.

На сьогодні Фонд обрав 5 дитячих спортивних шкіл, які найбільше потребують допомоги. Організатори зупинилися на освітніх закладах, де навчають одразу з декільком видам спорту, і в яких займається велика кількість учнів. Пріоритетними стали ті заклади, що мають максимальну підтримку органів місцевого самоврядування, які гарантуватимуть їхнє утримання після реконструкції та оснащення обладнанням.

Це школи в Кам’янці-Подільському, Горлівці (Донецька обл.), Сєверодонецьку (Луганська обл.), Хотині (Чернівецька обл.). 19 березня Володимир Кличко вже відкрив оновлений спортивний зал у спорткомплексі ЦСКА (Київ). Упродовж травня Фонд разом із «Новим каналом» обиратиме 6 учасника проекту.

«Спорт - це ключ до успіху людини. Здоровий спосіб життя, навчання та зайняття спортом допоможуть нації бути здоровою не лише фізично, але й духовно. Спорт виховує такі життєво необхідні якості як цілеспрямованість, наполегливість, вміння ставити перед собою мету та досягати її. Сьогодні ми хочемо дати такий шанс і нашим дітям та створити для них нормальні умови для навчання у спортивних школах. Спортивна секція – це не лише альтернатива вулиці, але й перспектива на майбутнє», - заявив Віталій Кличко.

Нагадаємо, в 2009 році «Фонд братів Кличків» допоміг відкрити сучасний зал для занять боксом у Хмельницькому в СКЦ «Плоскирів».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую