ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» не зіграє в Волочиську з «Волинню»

Спорт 2419
Матч Агробізнес - Волинь 24 липня мав би відбутися на волочиському стадіоні Юність, але пройде в іншому місті
Матч Агробізнес - Волинь 24 липня мав би відбутися на волочиському стадіоні Юність, але пройде в іншому місті. Фото: з архіву

Поєдинок волочиської команди пройде взагалі в іншій області.

Матч 26 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі між «Агробізнесом» та луцькою «Волинню» мав би відбутися в Волочиську 24 липня. Але… В анонсі матчів туру на сайті Професіональної футбольної ліги, яка є організатором змагань, вказано інше – «Місце проведення матчу уточнюється».

Та, як з’ясувалося, гра пройде не лише в іншому місті, а й в іншій області. Щоправда, на офіційному сайті ФК «Агробізнес», про місце проведення матчу не повідомляється. Натомість, за даними сайту «Є», матч пройде у Винниках Львівської області. Про це вказано і в анонсі поєдинку на офіційному сайті суперника волочиської команди – луцької «Волині». «Перша ліга чемпіонату України продовжує дивувати своєю інтригою у боротьбі команд за найвищі місця у таблиці. Щотуру ситуація наверху рейтингу змінюється, ось і до наступного суперника «Волинь» підходить уже з трійки лідерів. А четверта сходинка «Агробізнеса» тільки натякає – саме у Винниках відбудеться центральний поєдинок 26-го туру в Першій лізі», - йдеться в анонсі поєдинку від «Волині».

Чому ж так? За повідомленням сайту «Sport Arena», Українська Асоціація футболу відсторонила домашню арену «Агробізнеса» на невизначений термін, до моменту розгляду справи по почесному президенту клубу Олегу Собуцькому. Його, нагадаємо, арбітр матчу «Агробізнес» - «Минай» Юрій Іванов звинуватив у побитті після гри. Собуцький це заперечує, правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

До речі, 21 липня, відбулося засідання Виконавчого комітету Української асоціації футболу, на якому розглянули заяву віце-президента УАФ, члена Виконавчого комітету УАФ Олега Собуцького, в якій він попросив скласти його повноваження з поста віце-президента члена виконкому цієї організації на час розслідування. Цю заяву задовольнили.

Якщо Українська Асоціація футболу й справді відсторонила домашню арену «Агробізнеса», то матч із «Волинню», швидше за все, буде не єдиним, який волочиська команда проведе на іншому стадіоні. Утім, поки що ніякої офіційної інформації немає.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую