ye-logo.v1.2

ФК «Поділля» продовжує укладати угоди з новими футболістами

Спорт 2937
Кирило Костенко, який у дорослому футболі дебютував за аматорський ФК Хмельницький, став гравцем Поділля
Кирило Костенко, який у дорослому футболі дебютував за аматорський ФК Хмельницький, став гравцем Поділля. Фото: з архіву

Новачками команди стали ще четверо гравців.

Хмельницьке «Поділля», яке вже 29 серпня розпочне новий футбольний сезон матчем у Кубку України проти івано-франківського «Прикарпаття», продовжує доукомплектацію команди. І гравцями хмельницької команди стали ще четверо нових гравців.

До «Поділля» повернувся Олександр Жданов, який взимку цього року вже був гравцем хмельничан, але через карантин навесні залишив розташування клубу. Ексзахисник харківського «Металіста-1925», якому 36 років, виступатиме в «Поділлі» під номером 25.

Уклав угоду з «Поділлям» і 20-річний голкіпер Богдан Шухман, який минулого сезону був гравцем «Інгульця» з Кіровоградщини – команда, яка з першої ліги перейшла до УПЛ. Богдан виступатиме під номером 35.

22-річний захисник Євген Корохов із житомирського «Полісся» також став футболістом хмельницького «Поділля». У новій команді він гратиме під 22 номером.

До рідного міста повернувся 22-річний півзахисник молодіжного складу ПФК «Олександрія» Кирило Костенко. Вихованець хмельницької дитячо-юнацької спортшколи №1 гратиме за «Поділля» під номером 6.

Утім, у клубі не виключають, що до початку чемпіонату в другій лізі «Поділля» укладе ще ряд угод з іншими футболістами. «Звісно, нам потрібні нападаючі, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Але де їх взяти? Ми підписали контракт із Владиславом Прильопою, але розуміємо, що одного нападника замало. Та брати когось або взяти, не хочу. Нам потрібні якісні футболісти. Не виключаю, що ми заявимо за «Поділля» канадського форварда, якого вже давно переглядаємо, Фаді Салбека. А також візьмемо декого в оренду з іншого клубу. Потрібно трохи почекати».

Нагадаємо, раніше «Поділля», готуючись до нового чемпіонату України з футболу в другій лізі, який розпочнеться 6 вересня, підписало угоди з Дмитром Пріхною, Владиславом Прильопою, Дмитром Задерецьким та Владиславом Клименком.

Читайте також: Кубок України з футболу: «Поділля» та «Епіцентр» отримали суперників

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую