ye-logo.v1.2

Юні веслувальники вибороли 13 медалей

Спорт 1575
Чемпіонат України пройшов у Дніпрі
Чемпіонат України пройшов у Дніпрі. Фото: ілюстративне Федерації каное України

У Дніпрі завершивсяя чемпіонат України з веслування на байдарках і каное.

Звання найсильніших в Україні виборювали юнаки та дівчата 2004-2005 та 2006-2007 років народження. І представники Хмельниччини вибороли 13 медалей різного гатунку. Про це повідомили в Хмельницькій міській раді.

Так, Ганна Павлова зібрала повний комплект нагород в категорії К1 (байдарка - одиночка). На дистанції 1000 метрів вона стала чемпіонкою України, на 500 метрівці – срібною призеркою, а 200 метрівці – бронзовою.

Анастасія Дежицька у категорії С1 (каное-одиночка) на дистанції 1000 метрів посіла третє місце. Інга Скочеляс Інга серед молодших дівчат у категорії каное–одиночка здобула три медалі: на 1000 метрах – золоту, на 200 та 500 – бронзові.

Серед молодших юнаків Артем Чалий категорії K1 (байдарка-одиночка) на дистанції 200 метрів став бронзовим призером змагань. А на байдарках-двійках він із Максимом Цибрієм здобули дві срібні нагороди на дистанціях 1000 та 2000 метрів.

Каное-четверіка в складі Максима Дежицького, Богдана Доротюка, Іллі Кравця та Назара Чуби на двохсотметрівці вибороли «срібло». Такого гатунку медалі здобули й дівчата на байдарці-двійці на дистанції 3000 метрів – Анастасія Магріані та Юлія Сафронюк. Анастасія Дежицька та Вікторія Ярчевська у категорії каное-двійка стали віцечемпіонками України.

За результатами змагань, хмельничанку Анну Павлову зачислили до складу збірної команди України для участі в юнацькому чемпіонаті світу «Олімпійські надії», який відбудеться в Угорщині 16-20 вересня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую