ye-logo.v1.2

ФК «Поділля» поповнився ексгравцем «Епіцентру»

Спорт 2272
Олександр Сич став гравцем хмельницького ФК "Поділля"
Олександр Сич став гравцем хмельницького ФК "Поділля". Фото: з архіву

Контракт із 22-річних півзахисником укладений на рік.

Хмельницьке «Поділля» оголосило про підписання контракту з новим футболістом. Ним став 22-річний півзахисник Олександр Сич, який має досвід виступів як у професійних футбольних клубах, так і аматорських.

Зокрема, у 2019 році він виступав у другій лізі в складі вінницької «Ниви». Влітку цього разу Сич почав грати на Хмельниччині. Зокрема, за дунаєвецький «Епіцентр». У першості України серед аматорів він був заявлений на фінальну гру чемпіонату проти «Вікторії». Утім, так і не з’явився на полі. А ось у Кубку Хмельницької області провів два матчі в складі «Епіцентру», в одному з яких відзначився голом. Це сталося 5 липня в грі проти «Еліти» з Пасічної, яка завершилася перемогою «Епіцентра» з рахунком 4:0. У фіналі ж проти «Перлини Поділля» з Білогір’я, в якому дунаєвчани перемогли 2:0, провів увесь поєдинок.

У «Поділлі» Олександр Сич виступатиме під номером 17. Ну, а вперше зіграти в складі нової команди зможе 20 вересня на Київщині, коли «Поділля» проводитиме матч 3 туру проти «Оболоні-2».

Читайте також: «Поділля» - «Волинь-2»: важка перемога хмельничан (ФОТО)

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую