ye-logo.v1.2

Чергова перемога Марини Бех-Романчук: хмельничанка здійснила найкращий стрибок у сезоні

Спорт 3329
Марина Бех-Романчук у шостій спробі стрибнула на 6 метрів і 91 сантиметр
Марина Бех-Романчук у шостій спробі стрибнула на 6 метрів і 91 сантиметр. Фото: twitter.com/dldoha

Цього разу хмельницька легкоатлетка виборола перемогу на змаганнях у столиці Катару.

Вчора, 25 вересня, хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук виграла змагання зі стрибків у довжину на останньому етапі цьогорічної Діамантової ліги, який проходить у столиці Катару Досі. Щобільше, спортсменка показала найкращий результат у цьому сезоні. Про це повідомило видання «Спорт.UA».

За його інформацією, боротьба у стрибках в довжину на останньому етапові Діамантової ліги була напружена. Фаворити весь час поступалися своїми позиціями суперникам. Всі крапки над «і» розтав шостий вирішальний стрибок. Його виконували лише три найкращі на той момент спортсменки, зокрема Марина Бех-Романчук. Фактично ці змагання мали експериментальний формат і тому місця розподілялися саме за результатом фінального стрибка, а всі попередні спроби — не враховувалися.

У вирішальній спробі Марина Бех-Романчук стрибнула на 6 метрів і 91 сантиметр, залишивши позаду своїх суперниць. Крім того, такий стрибок став для хмельничанки найкращим результатом у цьому сезоні.

Натомість «срібло» отримала Езе Бруме з Нігерії, яка у фінальній спробі стрибнула на 6 метрів і 68 сантиметрів, що на 23 сантиметри менше за результат хмельницької легкоатлетки. А ось третю сходину посіла шведська спортсменка Хадда Санья, яка лідирувала у п’ятій спробі з результатом 6 метрів і 85 сантиметрів, проте у шостий стрибок став для неї невдалим — 6 метрів і 55 сантиметрів. 

Нагадаємо, попередній найкращий результат у сезоні Марина Бех-Романчук показала на легкоатлетичних змаганнях «ISTAF Berlin 2020», які проходили 13 вересня у Берліні. Тоді вона стрибнула на 6 метрів 87 сантиметрів і таким чином виборола «золото».

Крім того, цього місяця Марину Бех-Романчук визнали кращою легкоатлеткою серпня в Україні.

Читайте також: ФК «Поділля» дозаявив канадського легіонера

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую