ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Десна»: перший спаринг на зборах у Туреччині

Спорт 1822
Агробізнес у першому матчі на зборах у Туреччині поступився чернігівській Десні з рахунком 0:4
Агробізнес у першому матчі на зборах у Туреччині поступився чернігівській Десні з рахунком 0:4. Фото: fcab.com.ua

Волочиська команда з одним із лідерів Української Прем’єр-ліги.

Волочиський «Агробізнес», який готується до чемпіонату України в першій лізі в Туреччині, провів свій перший спаринг на закордонних зборах. Суперником подолян стала «Десна» з Чернігова, яка в УПЛ посідає третє місце і вже 13 лютого продовжить офіційні змагання в першості.

Наставник «Агробізнеса» Олександр Чижевський зі стартових хвилин поєдинку виставив чи ненайпотужніший склад, випустивши Мозіля, Курила, Юхимовича, Романюка, Шаповала, Дідика, Немтінова, Думанюка, Миколу Когута, Черненка та Петрова.

І за повідомленням пресслужби ФК «Агробізнес», перші хвилин 30-ть точилася рівна боротьба, а потім… Із 33 до 43 хвилини в ворота волочиської команди «Десна» забила тричі. Відзначилися Гуцуляк, Тамм та Бутківський.

У другому таймі Чижевський почав ротацію складу. Але забити бодай один гол подолянам не вдалося. Натомість чернігівчани на 85 хвилині збільшили свою перевагу, коли забив Картушов. У підсумку «Десна» виграла 4:0.

Свій наступний контрольний матч у Туреччині «Агробізнес» проведе 6 лютого проти латвійського «Вентспілсу». Нагадаємо, всього команда з Волочиська запланувала на зборах провести вісім контрольних матчів.

Читайте також: «Поділля» зіграло контрольний матч із житомирським «Поліссям»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую