ye-logo.v1.2

Футбол. Один із лідерів ФК «Ужгород» став гравцем дунаєвецького «Епіцентру»

Спорт 2405
Адріан Пуканич із ФК Ужгород став гравцем ФК Епіцентр
Адріан Пуканич із ФК Ужгород став гравцем ФК Епіцентр. Фото: з архіву

Вже сьогодні, 31 серпня, він може дебютувати за свою нову команду.

Гравцем ФК «Епіцентр» став вже екскапітан ФК «Ужгород», півзахисник Адріан Пуканич. І нині, 31 серпня, досвідчений футболіст може зіграти вперше за дунаєвчан в матчі Кубка України проти тернопільської «Ниви», який розпочнеться о 15.00 в Дунаївцях на стадіоні «Колос».

Адріану Пуканичу 38 років. У своїй кар’єрі він пограв за донецький «Шахтар», полтавську «Ворсклу», маріупольську команду, житомирське «Полісся», ужгородську «Говерлу», грузинську «Шукуру». Із 2019 року захищав честь ФК «Ужгород», був капітаном цієї команди. Минулого чемпіонату в складі ужгородської команди, яка виступала в другій лізі, здобув путівку до першої ліги, а також із 13 голами став кращим бомбардиром групи «А».

У чемпіонаті України серед першої ліги сезону 2021/2022 років Адріан Пуканич в складі ФК «Ужгород» зіграв у 5 матчах та відзначився одним забитим голом. Його він забив у матчі проти «Волині», в якому закарпатці здобули нічию.

Отож, сьогодні Пуканич можливо дебютує в складі «Епіцентру». Дунаєвчани на третьому етапі Кубка України вдома зіграють із першоліговою «Нивою» з Тернополя, яку в минулому Кубку України обігрували з рахунком 3:0. Нагадаємо, у нинішньому розіграші Кубка «Епіцентр» в другому попередньому раунді здолали хмельницьке «Поділля» 3:0.

Читайте також: Кубок області з футболу: розбиті голови, п’ять голів та трофей для команди з Теофіполя (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую