ye-logo.v1.2

«Збруч» вийшов на друге місце

Спорт 2552

Триває чемпіонат України з футболу серед аматорських команд, в якому бере участь віце-чемпіон області волочиський «Збруч».

Команда Ігоря Шишкіна, перед якою стоїть завдання потрапити до фінальної частини змагань, наблизилася своєї мети. Після перемоги над одним із конкурентів за вихід із групи – житомирським «Арсеналом», футболісти з Волочиська здобули чергові три очки. 10 липня «Збруч» вдома мав зіграти проти «Авангарду» з Новоград-Волинського. Однак, матч так і не відбувся. Поєдинок скасували, а нашим землякам зарахували технічну перемогу з рахунком 3:0. А все через те, що «Авангард» усунили від участі в першості, оскільки ця команда не змагається в чемпіонаті Житомирської області під егідою обласної федерації футболу.

А ось житомирський «Арсенал» програв у Самборі Львівської області та не зміг втримати за собою другу позицію, на яку увірвався «Збруч». Тепер у волочиської команди 19 очок, тоді як у «Арсенала» та «ОДЕКа» з Оржіва на один бал менше. Щоб фінішувати на другій сходинці, яке дає право грати у фіналі чемпіонату України, «Збручу» необхідно не програти в двох останніх матчах малинському «Металургу» та СК «Коростень».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую