ye-logo.v1.2

Футзал: «Сокіл» - «Де Трейдинг»: нарешті хмельничани знову перемогли

Спорт 2934
Андрій Хамдамов відзначився двома голами в ворота Де Трейдингу
Андрій Хамдамов відзначився двома голами в ворота Де Трейдингу. Фото: з архіву

Хмельничани перервали свою безвиграшну серію в чемпіонаті.

У футзальній «Екстра-лізі» відбулися матчі 19 туру. Хмельницький «Сокіл» 12 лютого вдома приймав «Де Трейдинг» з Миколаївки Донецької області. Хмельничани, які востаннє перемагали в чемпіонаті 12 листопада в Івано-Франківську над «Ураганом» (і це була єдина поки що перемога в першості), перервали свою безвиграшну серію. «Сокіл» здолав гостей з Донеччини з рахунком 6:2.

Вже у першому таймі господарі майданчику, які до цього матчу в нинішньому чемпіонаті вже двічі поступалися «Де Трейдингу», доволі впевнено розпочали матч. Ба більше, з 11 до 16 хвилини змогли тричі вразити ворота суперника. Забили Олег Гуцуляк, Владислав Первєєв та Єгор Донець.

Та після перерви донеччани доволі швидко відіграли один м’яч – забив Віталій Дзюба на 21 хвилині. А на 29 хвилині відзначився й Юрій Сагайдачний і рахунок став 3:2. Здавалося, що «Де Трейдингу» вдасться дотиснути суперника та зрівняти рахунок у грі. Але «Сокіл» вистояв певну навалу донеччан, а згодом і відповів двома влучними ударами Андрія Хамдамова. Ну, а за 30 секунд до завершення гри «крапку» постапив Микола Сохорук.

Отож, «Сокіл» переміг з рахунком 6:2 і тепер має 10 очок у турнірній таблиці. І поки що хмельничан продовжують перебувати на останньому 9 місці.

Свій наступний матч «соколята» проведуть 19 лютого в Харкові проти «Viva Cup», команди, яку «Сокіл» здолав у 1/8 фіналу Кубку України.


Читайте також: Тренер «Поділля» розповів про матч із «Прикарпаттям» та збори в Туреччині

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую