ye-logo.v1.2

Хмельницький міський голова надав для благодійного аукціону особливу футболку: її ціна зросла в 27 разів

Спорт 2760
Стартова ціна цієї футболки — 1000 гривень
Стартова ціна цієї футболки — 1000 гривень. Фото: facebook.com/hmmolodsport

Футболку гравця збірної України Олександра Зінченка з автографами футболістів Симчишину подарували минулого року, вона зберігається у приміщенні міської ради.

У Хмельницькому триває благодійний аукціон на підтримку українських військових. Уже продано кілька футболок відомих українських спортсменів, але новий лот особливий — його надав міський голова Олександр Симчишин, повідомили в управлінні молоді та спорту міськради.

Як зазначається, Хмельницький міський голова Олександр Симчишин віддав для благодійного аукціону ігрову футболку із №17 гравця збірної України Олександра Зінченка, півзахисника і лівого захисника англійського «Манчестер Сіті». Саме у цій футболці Зінченко зіграв на Євро-2020 в матчі проти Швеції, який, нагадаємо, Україна виграла.

Олександр Зінченко є триразовим чемпіоном Англії, найкращим гравцем своєї команди у фінальному матчі Ліги Чемпіонів УЄФА 2020/21.

«Цю футболку було подаровано особисто міському голові після матчу 1/8 Україна-Швеція (Євро-2020), в якому Зінченко забив гол та віддав гольовий пас», — наголосили організатори аукціону.

У цій футболці Зінченко забив гол та віддав гольовий пас

Аукціон розпочався учора, 15 квітня, на офіційній сторінці управління молоді та спорту ХМР у мережі Фейсбук. Стартова ціна футболки, на якій також є автографи гравців збірної України, — 1000 гривень. У коментарях за цей лот ведеться справжня боротьба, остання запропонована сума — 27 000 гривень.

Організатори зауважують, що переможця визначать 18 квітня о 20:00 за найвищою ставкою.

У коментарях за футболку — справжня боротьба. Фото: скрін зі сторінки управління молоді та спорту

Якщо ви бажаєте долучитись до благодійного аукціону, маєте цікавий лот із історією та хочете допомогти Збройним силам України (а всі кошти підуть саме туди), пишіть на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте 765747.

Нагадаємо, раніше на аукціоні за 52 тисячі гривень продали футболки гравців «Динамо».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую