ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» зіграв із «Буковиною»

Спорт 4018
Андрій Беженар (у білій формі) відзначився голом у контрольному матчі Епіцентра проти Буковини
Андрій Беженар (у білій формі) відзначився голом у контрольному матчі Епіцентра проти Буковини. Фото: з архіву

На два голи кам’янчан чернівчани відповіли трьома.

31 липня футбольний клуб «Епіцентр», який тепер офіційно представляє Кам’янець-Подільський, провів свій черговий контрольний поєдинок. Цього разу – в Чернівцях проти «Буковини». Матч завершився на користь буковинців із рахунком 3:2.

«По грі було непогано. Поки грали хлопці, які можуть у перспективі в основному складі нашої команди, то вигравали. Хоча все одно побачили проблемні позиції, які потрібно вирішувати. А в другому таймі вийшло багато футболістів, які приїхали на перегляд, і малюнок гри змінився. Тому і не дивно, що ми наприкінці матчу пропустили та програли», - розповів журналісту сайту «Є» Володимир Ігнатьєв, директор ФК «Епіцентр».

«Буковина» першою відкрила рахунок та невдовзі кам’янчани його зрівняли – забив Кирило Прокопчук із ФК «Краматорськ», який перебуває на перегляді в «Епіцентрі». Згодом гості повели в рахунку – відзначився Андрій Беженар. Та на перерву команди пішли за рахунку 2:2. А вже в другому таймі «Буковина» змогла ще раз вразити ворота кам’янчан та виграла 3:2.

«І хоч перший тайм видався цікавим, попереду на команду очікує багато роботи, - продовжує Володимир Петрович. – Ми продовжуємо шукати підсилення команді, щоб гідно виступати в першій лізі».

Попереду на «Епіцентр» очікує ще один контрольний матч – третього серпня в Вінниці проти «Ниви». А 5 серпня в Чернівцях команда зіграти івано-франківського «Прикарпаття».

Нагадаємо, нещодавно «Епіцентр», який офіційно представляв Дунаївці, змінив «прописку» і тепер захищатиме честь Кам’янця-Подільського. Утім, команда все продовжує базуватися в Дунаївцях та буде єдиним представником Хмельниччини в новій першості України серед команд першої та другої ліг. 

Читайте також: Футбольна збірна Хмельниччини зіграла товариський матч. Далі – офіційний проти збірної Вінниччини

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую