ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка в новому чемпіонаті стартує матчем проти житомирян

Спорт 2045
Юрій Семенюк у новому сезоні не виступатиме за Епіцентр-Подоляни. Він став гравцем польської команди "Варшава"
Юрій Семенюк у новому сезоні не виступатиме за Епіцентр-Подоляни. Він став гравцем польської команди "Варшава". Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

Поєдинки першого туру відбудуться наступного тижня в Чернівцях.

 Вже 23 вересня розпочнеться новий чемпіонат України з волейболу серед чоловіків у новоствореній Професіональній волейбольній лізі. Участь у ньому візьмуть вісім команд, серед яких і городоцький клуб «Епіцентр-Подоляни».

Минулу першість у Суперілізі через масштабне вторгнення росіян не дограли. А тому «Епіцентр-Подоляни» достроково стали чемпіонами України. І в новому сезоні хочуть підтвердитьи свій статус найсильнішої команди України.

Суперниками подолян у новому чемпіонаті будуть «Барком-збірна України U-18» зі Львова, ВК «Житичі-Полісся» хз Житомира, ВК «Прометей» з Дніпропетровщини, ВСК «Юридична Академія» з Харкова, ВК «МХП-Вінниця», ВК «Решетилівка» з Полтавщини та «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» з Тернополя.

За повідомленням пресслужби ВК «Епіцентр-Подоляни», попри війну в України, головним тренером команди залишається поляк Маріуш Сордиль. Також у команді залишилися і помічники Сордиля - Каміль Солодуха та Богдан Середа. «Залишилися майже всі основні улюбленці місцевої публіки у Городку, склад яких лише урізнобарвили новобранці – 25-річний догравальник Олександр Наложний і 23-річний центральний блокуючий Олександр Коваль, котрі у минулому сезоні виблискували у львівських «Барком-Кажанах», - повідомили в городоцькому клубі. - Однак найбільш інтригуючою темою стала ротація легіонерів. Клуб розпрощався з обома догравальниками – поляком Артуром Шальпуком і боснійцем Аленом Дідовічем, натомість запросив діагонального із Хорватії та догравальника з Болгарії. Але поки ще триває процес належного владнання усіх необхідних у таких випадках «паперових формальностей», їхні імена поки що збережемо в таємничості».

Стартовий тур у чемпіонаті, матчі якого пройдуть у Чернівцях, запланований на 23 вересня. Першим суперником «Епіцентру-Подолян» стане житомирський клуб «Житичі-Полісся». А 25 вересня городоцька команда зіграє з ВК «Решетилівка».

Читайте також: Юні спортсменки з Хмельниччини з успіхом представили Україну на чемпіонаті з пляжного волейболу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую