ye-logo.v1.2

На чемпіонаті України з пауерліфтінгу спортсмени Хмельниччини здобули низку перемог

Спорт 881
Хмельницька обласна федерація увійшла до десятки найкращих в Україні за підсумками виступів у 2023 році
Хмельницька обласна федерація увійшла до десятки найкращих в Україні за підсумками виступів у 2023 році . Фото: пресслужби Хмельницької ОДА

За підсумками виступів у 2023 році Хмельницька обласна федерація увійшла до десятки найкращих в Україні.

З 18 по 24 лютого Коломиї проходив чемпіонат України з пауерліфтингу (екіперувального) серед всіх вікових груп. За підсумками особистих виступів троє спортсменів з Хмельниччини здобули низку перемог. Про їх досягнення повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної державної адміністрації.

Так, Тетяна Щавінська у ваговій категорії до 52 кілограм серед жінок здобула дві малі нагороди: І місце у жимі лежачи – 130 кілограм, ІІ місце у тязі на 160 кілограм. Також за підсумками виступів у 2023 році Тетяна Щавінська увійшла до десятки кращих спортсменок Федерації пауерліфтингу України та була нагороджена кубком.

Катерина Муляр виборола перемогу серед жінок у ваговій категорії до 76 кілограм з сумою триборства 565 кілограм: І місце у присіданнях – 230 кілограм, І місце у жимі лежачи – 132,5 кілограм та І місце у тязі на 202,5 кілограм. На церемонії нагородження спортсменці було вручено посвідчення майстра спорту України та майстра спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу.

Максим Франков здобув перемогу серед юнаків у ваговій категорії до 74 кілограм з сумою триборства 567,5 кілограм. У всіх трьох вправах спортсмен виборов І місце: присідання – 215 кілограм, жим лежачи – 135 кілограм та тяга у 217,5 кілограм.

Також за підсумками виступів у 2023 році Хмельницька обласна федерація увійшла до десятки найкращих в Україні, що і підтверджує вручений кубок від Федерації пауерліфтингу України. 

Читайте також: Ще на одній автоділянці Хмельницького працюватиме прилад для вимірювання швидкості руху

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую