ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук пропустить легкоатлетичний чемпіонат Європи

Спорт 792
Марина Бех-Романчук не змагатиметься на чемпіонаті Європи-2024 з легкої атлетики. Про причини спортсменка повідомила в соцмережах
Марина Бех-Романчук не змагатиметься на чемпіонаті Європи-2024 з легкої атлетики. Про причини спортсменка повідомила в соцмережах. Фото: instagram.com/marynabekh

Про причину спортсменка повідомила в соцмережах.

Із 7 по 12 червня в італійському Римі відбудеться чемпіонат Європи з легкої атлетики. Однак, одна з найтитулованіших легкоатлеток України, хмельничанка Марина Бех-Романчук не буде виступати ні в секторі стрибків у довжину, ні в потрійному стрибку. Причина – травма.

«Ви знаєте, що я завжди борюсь до кінця! Але нажаль нещодавно на тренуванні я отримала травму, яка не дозволить мені змагатись найближчим часом - це біль який я не можу терпіти і навантаження тільки погіршать мій стан, - написала Марина Бех-Романчук у соцмережах. - Цього разу травма виявилась сильніше за мене і мені довелось відмовитись від чемпіонату Європи заради реабілітації. Це важко пережити, тому що я вкладала не тільки сили, а і душу в цю підготовку до цього особливого сезону, з бажанням принести багато перемог нашій країні. Але спорт іноді буває дуже жорстокий і удача відвернулась від мене… Я довго писала цей пост, бо ненавиджу жалість до себе, але я маю бути чесна з вами і сподіваюсь на ваше розуміння та підтримку. Не уявляєте як боляче зізнаватись в цьому навіть самій собі, але: цей чемпіонат Європи пройде без мене».

Нагадаємо, минулого року на чемпіонаті світу з легкої атлетики Марина Бех-Романчук здобула першу в історії України срібну нагороду в секторі потрійного стрибка. Цього року хмельничанка має виступати на Олімпіаді в Парижі, проведення якої заплановане з 26 липня по 11 серпня.

Читайте також: Спортсмен із Хмельниччини став бронзовим призером міжнародних змагань з тхеквондо

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую