ye-logo.v1.2

Спецрепортаж: Регбійна битва чоловіків

Спорт 2740

У Хмельницькому відбувся перший матч за бронзові нагороди чемпіонату України

На стадіоні «Поділля» зійшлися хмельницька «Оболонь-Університет» та львівський «Сокіл». Господарі доволі потужно розпочали матч, взявши ініціативу у власні руки. Але гості не давали хмельничанам занести спробу, а тому рахунок у матчі довгий час зберігався «сухим». Лише на 16 хвилині першого тайму «оболонівці», завдяки влучному удару зі штрафного у виконанні Олексія Лещенка, повели в рахунку 3:0.

Але вже на 28 хвилині регбістам «Сокола» вдалася стрімка атака, яка призвела до першої спроби у матчі та зміни рахунку на 3:5. Хмельничани ж продовжували «бомбити» львів’ян зі штрафних і на 30 хвилині Лещенко вивів «Оболонь-Університет» вперед у рахунку 6:5. Але ненадовго. На хвилину. «Сокіл» знову відзначився спробою.

Після перерви господарі продовжили шукати «дірки» в обороні гостей, але знайти їх не вдавалося. Довелося знову бити здалеку… І Лещенко на 48 хвилині скоротив відставання в рахунку 9:10. Однак найважчими хвилинами стали 68-76-ті, коли за рахунку 12:15 хмельничани пропустили дві спроби і «Сокіл» повів у рахунку 25:12. Емоції на полі зашкалювали. А тому й не дивно, що на передостанній хвилині матчу виникла сутичка, в якій дехто з хмельничан все таки отримав удари в обличчя від гостей. Аля ця нетривала бійка «Прокинула» господарів, які на останній хвилині поєдинку зуміли занести першу для себе спробу в цьому матчі та скоротити рахунок до 17:25.

Отже, програвши вдома із різницею у 8 очок, «Оболонь-Університет» 6 листопада у Львові має переграти «Сокіл» із різницею у 9 очок. Тоді й здобуде бронзові нагороди чемпіонату. Інакше… «бронза» буде у львів’ян.

Фоторепортаж із матчу «Оболонь-Університет» можна переглянути у розділі «Фото-Відео». Пропонуємо й відеофрагменти сьогоднішнього матчу:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую