ye-logo.v1.2

Спецрепортаж: волейбольні пристрасті в Хмельницькому

Спорт 3099

В обласному центрі стартував третій етап Кубка України з волейболу

Вчора відбулися перші матчі. Спочатку на майданчику СК «Новатор» грали СВК «Буревісник»-ШВСМ (Чернігів) - ВСК «Юридична академія» (Харків). Матч видався доволі цікавим та безкомпромісним. Але чернігівчанам, які програли першу партію, вдалося здолати команду з Харкова із загальним рахунком 3:1.

Ну, а закриттям першого ігрового дня став поєдинок господарів майданчику – хмельницького «Новатора» проти харківського «Локо-Експресу». Вже у першій партії хмельничани здолали суперника з рахунком 25:19. А ось у другій… дещо розслабилися та поступилися – 25:20. Важкою видалася і третє партія, яка, на щастя глядачів, завершилася перемогою підопічних Михайла Туркули – 25:22. Ну, а третій «сет» став феєричним у виконанні господарів майданчика – «Новатор» доволі швидко та впевнено розтрощив гостей – 25:13 та перша перемога на третьому етапі Кубка України.

Фоторепортаж з матчу «Новатор» - «Локо-Експрес» можна переглянути у розділі Фото/Відео.

Сьогодні ж о 16.00 зіграють СВК «Буревісник»-ШВСМ – «Локо-Експрес». Після чого на майданчику зійдуться ВСК «Юридична академія» та «Новатор». Початок о 18.00. Нагадаємо, що до фіналу змагань вийдуть команди, які посядуть 1 та 2 місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую