ye-logo.v1.2

Євро-2012. Серйозний тест для нашої міліції

Спорт 2430

Футбольний матч «Україна-Швеція», який відбувся 11 червня у Києві в рамках «Євро-2012» став серйозним тестуванням готовності як столичної міліції, так і міліції в областях

Як і слід було очікувати, хмельницькі правоохоронці таки дійсно добре підготувалися до цієї важливої події. Про це свідчить той факт, що під час та після матчу у фанзонах, на вулицях та в інших місцях масового скупчення футбольних фанів не допущено жодного правопорушення чи конфлікту.
Нагадаємо, що в Хмельницькій області створено дві офіційні фан-зони, розраховані на 300 та 1500 осіб. Обидві вони розташовані у найбільшому туристичному центрі області — місті Кам‘янець-Подільському.
До речі, так склалося, що хмельницькі міліціонери, які на період «Євро-2012» були делеговані на допомогу київским колегам, якраз охороняють громадський порядок на Трухановому острові, де у палаточному містечку розташувалися шведські вболівальники. Не зважаючи на поразку шведської команди і бурхливу реакцію на таку невдачу її вболівальників, нашим правоохоронцям і там вдалося втримати ситуацію під контролем та не допустити порушень громадського порядку. 
Хочеться сподіватися, що українська збірна з футболу і далі тішитиме своїх прихильників переможними результатами ігор, а правоохоронці Хмельниччини зроблять усе можливе, щоб жодні правопорушення не затьмарювали громадянам позитивні враження від гарної гри. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хмельничанки розстріляли футбольних фанатів токсичною піною

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую