ye-logo.v1.2

Визначено переможців конкурсу «Хмельницький – наш дім» - 2011

Суспільство 2975
Фото: Пресслужба ХОССЦ

Днями компетентна комісія, яку очолює секретар міської ради Валерій Лесков, підбила підсумки конкурсу на кращий благоустрій "Хмельницький – наш дім", який традиційно проводиться в Хмельницькому до Дня міста.

Переможцями цьогорічного змагання стали наступні учасники.
- У номінації “Кращий благоустрій прилеглої території” серед підприємств, установ та організацій міста – Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна” (ректор Чайковський Михайло Євгенович).
У номінації “Кращий благоустрій території школи та дитячого садочка”
- серед загальноосвітніх навчальних закладів – Хмельницький ліцей № 17 (директор Бейдерман Броніслава Володимирівна).
- серед дошкільних навчальних закладів – дошкільний навчальний заклад № 1 «Капітошка» (завідуюча Паюк Людмила Сергіївна).
- У номінації “Будинок зразкового утримання” серед обслуговуючих організацій та мешканців будинків – будинок № 26/1 на вулиці Зарічанській (голова ОСББ Ткачук Сергій Васильович).
У номінації “Кращий під’їзд” в багатоповерхових будинках – ІІ під’їзд будинку № 92/2 на вулиці Зарічанській (старша під’їзду Мережко Катерина Василівна).
У номінації “Кращий двір” серед багатоповерхових будинків – двір будинку № 4 на вулиці Прибузькій (голова ОСББ Мазур Любов Данилівна).
У номінації “Кращий благоустрій приватної садиби” - садиба в прв. Північному, 21 (господар Остроголова Ірина Андріївна).
У номінації “Краща вулиця у приватному секторі” – вулиця Гонти (старший вулиці Дехтярук Микола Іванович).
Загалом за високе звання у конкурсі на кращий благоустрій змагалось майже півтори сотні номінантів. За повідомленням управління організаційно-інформаційної роботи та контролю Хмельницької міської ради, урочисте вручення дипломів та цінних подарунків переможцям конкурсу на кращий благоустрій "Хмельницький – наш дім" – 2011 відбудеться в рамках святкових заходів, приурочених Дню міста.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую