ye-logo.v1.2

Ядуха пропіарив Лабазюка: поспішив, не знав чи свідомо? (ВІДЕО)

Спорт 3944

На прес-конференції, яка відбулася 28 лютого, губернатор «проговорився» про те, що домовився із нардепом Лабазюком, щоб той надав спонсорську допомогу футбольному клубу «Динамо».

На запитання журналістів, яка ситуація наразі із футбольним клубом і чи можуть спортсмени розраховувати на підтримку влади, губернатор зазначив, що влада готова була допомогти фінансово, але – це приватна структура. 
Дослівно фраза звучала так: «Вчора (27 лютого – авт.) я переговорив із народним депутатом Сергієм Лабазюком, щоби він надав спонсорську допомогу – 80 тисяч гривень, щоб наш футбольний клуб не втратив ліцензію. Клуб – це приватна структура. Ми готові були допомогти і з обласного бюджету, але згідно з діючим законодавством це неможливо».
Сьогодні у прес-службі нардепа Лабазюка нам повідомили, що насправді ситуація не зовсім така, як її представив губернатор.
«Про допомогу ФК «Динамо» мова велася вже давно, але не про виділення всієї суми, – заявили у прес-службі. – Сергій Петрович долучився до співфінансування, проте, це разова допомога».
Загалом на утримання клубу, за словами губернатора, потрібно 1 мільйон 200 тисяч гривень.
З власних джерел стало відомо, що до співфінансування, окрім Сергія Лабазюка, «попросили» долучитися ще двох його колег-нардепів. Про кого саме йде мова, поки невідомо.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую