ye-logo.v1.2

У Хмельницькому почали малювати «Проблемну мапу»

Суспільство 2622
автора
Фото: автора

21 червня відбулась презентація проекту «Проблемна мапа». Першими свої проблеми на мапу нанесли жителі Південно-Західного мікрорайону.

Серед проблем – в основному об’єкти, які потребують ремонту чи удосконалення.
«Цей збір інформації про проблемні ділянки потрібен для подальшої роботи над їхньою ліквідацією», – зазначила співорганізаторка проекту Тетяна Родіонова.

На зустріч завітав гість зі столиці, експерт центру соціальних та трудових досліджень, громадський активіст Віталій Дудін. Він радив хмельничанам, як правильно використовувати інструменти правового захисту для контролю за діями влади. Під час дискусії активно обговорили питання щодо запитів про публічну інформацію та механізми громадських слухань, а також про захист трудових прав та права на мирні збори громадян.

Перший захід в рамках комплексного проекту «CITIZENS MEETINGS», влаштований громадською ініціативою «Вуличний університет», мав інформаційно-ознайомчий формат, адже хмельничанам пропонується зовсім новий, інноваційних підхід до вирішення старих надокучливих питань.


За словами організаторів, проект не підтримує жодну з політичних сил і є довгостроковим, адже націлений на результат. Зустрічі будуть проходити щодва тижні на сталому місці – літній майданчик за адресою: вул. Інститутська, 19/3 (дитячий садочок №26 "Кульбабка"). Наступна зустріч відбудеться 4 липня 2014 року.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую