ye-logo.v1.2

Зниклого в зоні АТО Андрія Повстюка знайшли. Загиблого

Суспільство 4796

Про це стало відомо сьогодні, 19 серпня.

«Щойно подзвонили рідні з гіркими новинами. Знайшли тіло Повстюка Андрія. Багато місяців велись пошуки його, близько тижня чекали результат аналізу ДНК. Були сподівання, що це не його тіло! Вчора розмовляла з батьками Андрія, намагалась їх заспокоїти... Ми всі сподівались, що він все ж таки знайдеться живим! Але... Вічна пам`ять Герою!» – написала на своїй сторінці у Фейсбук активістка зі Славути Людмила Васильєва.

Про час прощання і поховання буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, солдати 24-ї окремої механізованої бригади пішли у розвідку 19 червня на лінії Ямпіль (Донецька область) — Закотне (Луганська область), де проходили бойові дії. Військові потрапили у засідку. Як повідомив прес-центр антитерористичної операції, семеро наших бійців загинули, серед них 36-річний Ігор Ляшенко із Шепетівки та 31-річний Андрій Повстюк зі Славути.

Ігоря Ляшенка поховали 24 червня. Тіло Андрія Повстюка не могли знайти. За словами начальника штабу 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького Анатолія Шевченка, пошуки тіла загиблого ускладнювалися тому, що територія, на якій велися бої, перебувала під контролем сепаратистів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую