ye-logo.v1.2

Футбол. "Поділля" - "Інгулець-2": черговий скандал, якого можна було уникнути

Спорт 3657

Хмельницька команда не змогла зіграти свій домашній матч чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги.

 Футбольний клуб "Інгулець-2" з селища Петрове Кіровоградської області подолав приблизно 600 кілометрів, щоб зіграти в Хмельницькому календарний матч проти "Поділля". Утім, через реконструкцію стадіону "Поділля" гра так і не відбулася. Тепер господарям "світить" технічна поразка. Клуб може "заробити" ще й штраф - щонайменше 25 тисяч гривень.

Те, що гра може не відбутися, насправді, було відомо ще за декілька днів. "Стадіон на період реконструкції переданий "Хмельницькій обласній служби єдиного замовника", - каже начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. - Є лист, в якому зазначено, що реконструкція триватиме до 15 жовтня. Тому ми намагалися допомогти команді провести цей матч, але на іншому стадіоні - в Старокостянтинові. На жаль, ПФЛ не дозволило це зробити, оскільки стадіон у Старокостянтинові не атестований".

Президент ФК "Поділля" Євген Бейдерман іншої думки. "У нас є всі папери, згідно з якими реконструкція стадіону повинна бути завершена ще 25 вересня. А нині 1 жовтня, - заявив він. - Якби нас попередили вчасно про те, що на "Поділлі" не можливо зіграти, то ми б перенесли гру, що вже робили, коли повинні були грати з "Рухом".

Старший тренер "Інгульця-2" Андрій Кононенко каже, що звик коментувати гру після матчу. А тут... "Ми готувалися, приїхали за день до гри...і матч не відбувся, для футболу це дуже погано", - заявив наставник гостей.

Для Аркадія Баталова матч проти "Інгульця-2" мав стати дебютним на посту головного тренера "Поділля"

Тепер ситуацію, яка відбулася в Хмельницькому, має розглянути контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України. Скоріше за все "Інгулець-2" отримає три очки за цей матч, а "Поділля" зарахують чергову поразку. Ну, а свій наступний матч хмельничани, за календарем, мають провести 7 жовтня в Білій Церкві проти "Арсеналу-Київщини". Вдома ж повинні зіграти 15 жовтня проти "Тепловика" з Івано-Франківська. За умови, що реконструкція стадіону завершиться.

Реконструкція "Поділля", на яку пішло 9 мільйонів гривень, має завершитися до 15 жовтня

Нагадаємо, "Поділля" вже не вперше стає учасником скандалів. Після домашнього матчу з херсонським "Кристалом" у підтрибунному приміщенні виникла штовханина між учасниками гри, яка завершилася тим, що поліція застосувала газ. А згодом "Поділля" провело тренування біля стін міської ради, продемонструвавши владі, що команді, через реконструкцію стадіонів "Поділля" та "Локомотив", немає де тренуватися.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую