ye-logo.v1.2

Наступного року вода для хмельничан знову може здорожчати

Офіціоз 2019
У хмельничан знову подорожчає водопостачання та водовідведення
У хмельничан знову подорожчає водопостачання та водовідведення. Фото: zakarpattya.net.ua

Про це повідомляють на “Хмельницькводоканалі”.

У прес-службі підприємства МКП “Хмельницькводоканал” повідомляють, що хмельничан у 2017 році може очікувати здорожчання послуг. Таку необхідність пояснюють періодичним зростанням вартості електроенергії, мінімальної заробітної плати, опалення.

“Це змусило підприємство звернутися до НКРЕКП з пропозицією встановлення тарифу: на послуги з централізованого водопостачання в розмірі 5,98 гривень за кубометр (з ПДВ), централізованого водовідведення — 6,53 гривень за кубометр (з ПДВ). МКП “Хмельницькводоканал” надав розрахунки планової собівартості на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) у Національну комісію. Рекомендуємо встановити тариф на послугу централізованого постачання холодної води в розмірі 6,54 гривень за кубометр (з ПДВ), водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) — 6,70 гривень за кубометр (з ПДВ)”, - повідомляють на “Хмельницькводоканалі”.

Нагадаємо, що тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення підняли у серпні цього року. Із 2017 року хмельничани можуть сплачувати за централізоване водопостачання - 5,98 гривень за кубометр і водовідведення - 6,53 гривень за кубометр; централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) - 6,54 гривень за кубометр, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) - 6,70 гривень за кубометр. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую