emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

З початку року хмельничанам нараховано понад 10 млн. грн. бонусів

У Хмельницькій області продовжує активно набирати обертів програма “Бонус Плюс”. На сьогодні в регіоні учасниками програми “Бонус Плюс” є понад 2000 партнерів різноманітних магазинів, закладів для відпочинку та інших торгово-сервісних точок. Окрім збільшення мережі магазинів-партнерів спостерігається збільшення власників карт ПриватБанку, що активно використовують бонусні кошти. Так, з початку року в Хмельницькій області, клієнтам  програми «Бонус Плюс» нараховано понад 10 млн. грн. бонусів.  За аналогічний період витрачено бонусних коштів близько 8 млн. грн., а залишки на рахунках "Бонус Плюс" складають понад 6 млн. грн.

Бонус Плюс - це програма лояльності для всіх клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в магазині, а накопичені бонуси - витрачати в будь-якій торговельній точці, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

“Бонус Плюс - це приємна грошова винагорода для всіх клієнтів ПриватБанку, - каже директор Південно-Західного регіонального управління, Юрій Браніцький. - Магазинів-партнерів програми в Хмельницькій області стає все більше і більше, це означає, що практично за кожну покупку наші клієнти зможуть отримувати грошові бонуси і витрачати їх в цих же магазинах. Щоб розрахуватися бонусами, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку Бонус Плюс.”

 

“За літній період нарахувань на бонусні рахунки буде значно більше, адже стартувала безпрецедентна акція від ПриватБанку “Тримай 5”. За умовами акції, власники зарплатних карток ПриватБанку мають можливість отримати додатково 5% на бонусний рахунок із кожної покупки, не залежно від участі торгового підприємства у програмі “Бонус Плюс” та будь-якого розрахункового терміналу на касі.” - пояснює керівник напрямку програми “Бонус Плюс” Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку, Олександр Дзяворук. - А якщо магазин надає бонуси, то 5% від ПриватБанку все одно додається! Наприклад, у мережі магазинів “Тритон” надається 3% бонусів по програмі Бонус Плюс, і коли Ви розрахувалися за товар зарплатною карткою ПриватБанку, отримуєте ще 5% по акції “Тримай 5”. Разом Вам на бонусний рахунок буде зараховано 8 % від суми покупки!”

 

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс в Хмельницькому та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті.

теги: приватбанк, бонус плюс

27 Червня 2014, 15:32:09 1594 0



Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.52
39.55
42.29
42.32

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо