emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Микола Кулик


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

фестиваль середньовічної культури «Форпост»

Масштабний фестиваль середньовічної культури «Форпост» втретє пройде в Кам’янці- Подільському в кінці червня 2014 року.

У програмi фестивалю «Форпост 2014» були : відтворення масових середньовічних битв, лицарські бої 5 на 5,

лучний турнір, показові виступи та майстер — класи історичного танцю,середньовічна ярмарка, робота автентичних харчевень,вуличний театр, вогняне шоу. М"ясо, пиво та водка - нiчого нового )  

Поки люди винищують тварин, вони будуть вбивати один одного -  Піфагор - давньогрецький філософ, релігійний та політичний діяч. Коли ж зупиняться цi вiйни?

Да, людям завжи потрiбне шоу . Так було i ранiше, коли Заратустра Нiцше розповiдав людям про Зверхлюдину i про душу, люди не могли його слухати  i запитували : "А коли же буде канатоходець"? ))  

Заратустра  -пророк,який жив у смутний час.  Набіги і війни приносили людям незліченні страждання. Заратуштра бачив селища, розорені ворогуючими племенами. Вожді та воїни, відправляючись в походи, грабували і поневолювали більш слабких і беззахисних людей. Насильство панувало, знищуючи і принижуючи людину. Головним у проповідях Заратуштри було вчення про залежність світопорядку і торжества справедливості від вільного вибору людини, його активної участі в боротьбі на боці добра. Проповідуючи мораль, основою якої була тріада — добрі думки, благі слова і благі справиг. Пророк вважався посередником між Богом і людьми.

Багатий повине жити бiльш просто, щоб бiдний змiг просто вижити – говорив великий Махатма Гандi- один із керівників та ідеологів національно-визвольних рухів. Його фiлософiя вплинула на національні та міжнародні рухи прихильників мирних змін. В рамках боротьби за незалежність Ганді вдається до бойкоту англійських товарів (зокрема сукна), дбає про відродження традиційних індійських ремесел. Символом боротьби стає традиційна індійська  (чаркха), до якої повертаються більшість індусів. Індуси надають перевагу товарам власного виробництва, хоч вони гіршої якості ніж англійські. Внаслідок його дій Великобританія втрачає монополію на сіль, що фактично тримала в покорі індійців останні 300 років.

Як говорив великий фiлосов Гуржиєв : "Душонка є у кожного, а ось Душа нi"

В Украiнiвеликим фiлоcофом був Гигорiй Сковорода , переслідуваний світськими та духовними властями.

«Святість життя полягає в робленні добра людям» - говорив вiн.

Щоб пізнати Бога треба пізнати самого себе. Поки людина не знає Бога в самім собі, годі шукати Його в світі.

 »

 

 

«

Вірити в Бога не значить — вірити в Його існування, а значить — віддатися Йому та жити за Його законом.

 »

 

Iтак, по запиту  глядачiв - канатоходець))

 

теги: вiчний мир

30 Липня 2014, 13:09:00 1471 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.56
39.6
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо