emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

ПриватБанк відкриває онлайн-відеоконференції для корпоративних клієнтів

Корпоративні клієнти ПриватБанку зможуть отримувати нову інформацію про фінансові послуги та сервіси, консультуватися зі спеціалістами банку в ході онлайн-конференцій. Як повідомили в банку, чергова така відеоконференція для клієнтів відбудеться 28 січня та буде присвячена практичним питанням інтеграції електронного банку «Приват24 для бізнесу» з «1С:Підприємство».

 

«Особисте спілкування з клієнтами – це головне, чим відрізняється обслуговування корпоративних клієнтів у ПриватБанку від інших банків. Нашим клієнтам не потрібно витрачати цінний час на поїздки в банк, його можна присвятити бізнесу, – говорить керівник напрямку «Обслуговування малого та середнього бізнесу» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Для вирішення будь-яких питань, пов’язаних з банківським обслуговуванням, не потрібно викраювати час на візит до банку. Менеджер банку сам прийде в офіс, усе підключить і навчить використанню будь-якого продукту або сервісу. Нові послуги та технології ми допомагаємо швидко опанувати за допомогою відеопрезентацій, а тепер і відеоконференцій, що цікаві перш за все можливістю отримати живі відповіді від провідних експертів і спеціалістів».

 

Як говорять у банку, минулого року менеджери ПриватБанку провели понад 1,4 мільйона живих зустрічей з корпоративними клієнтами для презентації та налаштування банківських продуктів. А наприкінці року ПриватБанк впровадив новий сервіс для бізнесу – відеопрезентації послуг і сервісів банку, у ході яких можна отримати детальну інформацію про нові та актуальні програми банку.

З початку 2015 року ПриватБанк починає цикл онлайн-презентацій про інноваційні сервіси, що вже працюють у «Приват24 для бізнесу». Перша така конференція буде присвячена можливостям інтеграції «Приват24 для бізнесу» та «1С:Підприємство» та відбудеться 28 січня. Для участі в конференції потрібно просто пройти реєстрацію.

теги: приват24, , приватбанк

27 Січня 2015, 20:15:26 1050 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо