emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

ПриватБанк запропонував державним органам України безкоштовну систему електронного документообігу

ПриватБанк кинув виклик усталеній паперовій банківській культурі, у якій кожен чих реєструється на папері та
подорожує офісами в пошуках підписів і печаток. Сьогодні в банку працює 29 тисяч співробітників, обслуговується 14,6 мільйона індивідуальних і 334 тисячі корпоративних клієнтів. Ми економимо стільки паперу, що якщо роздрукувати документи за півтора року, їх вистачило б повністю огорнути лінію екватора Землі.

image00

ПриватБанк впровадив електронний документообіг одним з перших у світі, ще в 2001 році, а в 2014 завершив заміну громіздких персональних комп’ютерів на планшети у відділеннях.
«У головному офісі ми відмовилися від паперових документів ще минулого сторіччя, – розказує Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Один з топ-менеджерів відмовився працювати з паперовими документами та доручив секретареві надсилати йому все на підпис електронною поштою. Не пройшло й півроку, як від підписання паперових документів відмовилися всі керівники і стартував проект створення нашого ПриватДока».
Ще в 2001 було розроблено та запущено власну систему електронного документообігу «ПриватДок», що значно збільшило операційну ефективність банку. У неї є значні переваги перед традиційним документообігом: швидке створення та узгодження документів; цілодобовий доступ до документів з будь-якої точки світу; простий і зручний інтерфейс і можливість контролювати виконання завдань.
image03
Сервіс побудовано на базі хмарного рішення, що не потребує додаткових витрат на розвиток ІТ-інфраструктури. Єдина технічна вимога – наявність підключення до мережі Інтернет. Окрім цього, ми гарантуємо безпеку даних завдяки використанню електронного цифрового підпису та двофазної системи автентифікації. Сервіс пропонує резервне копіювання та шифрування даних. Зараз уже понад 900 компаній користуються ПриватДоком, тим самим значно підвищуючи свою продуктивність і скорочуючи витрати на канцтовари.

 

«Ми пропонуємо нашим державним органам допомогу у впровадженні електронного документообігу. Ми готові безкоштовно поділитися своїм ПЗ, допомогти в його встановленні на необхідні сервери, навчити персонал, налаштувати основні бізнес-процеси. Зараз, наприклад, ми обговорюємо впровадження електронного документообігу з колегами в НБУ. Саме впровадження системи забере не більше ніж тиждень», – говорить IТ-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет.


image02
 

Карта використання ПриватДока в усьому світі
Для довідки: за заявою УНІАН, Кабмін за місяць витрачає близько мільйона аркушів паперу, а в річних показниках витраченим папером можна було б викласти дорогу до Мадрида (3 700 км).



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо