emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

Чернівецький школяр став українським фінансовим генієм

Випускника Глибоцького ліцею з Буковини Богдана Славуту визнано фінансовим генієм серед українських школярів. За перемогу у всеукраїнській фінансовій олімпіаді школяр отримав 50 000 гривень на подальшу освіту. 15 травня у Дніпропетровську визначали фінансового генія року серед випускників загальноосвітних шкіл. У фіналі всеукраїнської економічної олімпіади «Фінансовий геній», що вже третій рік поспіль проводиться ЮніорБанком, боролися 13 юних фінансистів, які отримали максимальну кількість балів у першому турі змагань. Переможцем олімпіади «Фінансовий геній» і володарем головного призу 50 000 гривень на оплату навчання у виші став випускник Глибоцького ліцею Богдан Славута. «Гроші для мене не головне, це тільки заохочення, я був впевнений, що покажу хороший результат, – каже переможець «Фінансового генія» Богдан Славута. – Стати першим в Україні для мене велика честь». Замість аркушів паперу та ручок учасники використовували ноутбуки та Wi-Fi, а звичні тести та завдання замінили бізнес-кейси, розроблені топ-менджерами банку. Також фіналісти пройшли захопливий квест по поверхах офісу «Дельта». І нарешті – оголошення переможця, вручення призів і подарунків Головою Правління ПриватБанку Олександром Дубілетом. «Сьогодні школярі набагато краще за батьків розуміються на нових технологіях, активно користуються смартфонами. Багато наших послуг, мобільних додатків якраз орієнтовані на юне покоління, – говорить Олександр Дубілет. – Звичайно ж, я запрошую всіх юних фінансистів після закінчення навчання на роботу в банк, і обов'язково, коли будете вчитися, попрацюйте в Контакт-центрі, це допоможе вам навчитися комунікувати з людьми». Всього ж за право вважатися фінансовим генієм цього року змагалися понад 1 000 випускників шкіл зі 120 міст України. Всеукраїнська економічна олімпіада для випускників середніх шкіл «Фінансовий геній» стартувала 24 березня. На відміну від академічних шкільних олімпіад, у «Фінансовому генії» можуть брати участь випускники будь-якої української школи. Протягом трьох тижнів через Інтернет конкурсанти повинні були виконати тести та завдання на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи. Після виконання тестів і розв'язання задач всім учасникам «Фінансового генія» нараховувалися конкурсні бали, за сумою яких найкращі олімпійці пройшли до фіналу.



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо