emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Андрій Березюк


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

Андрій Березюк: «Ніхто не має права робити вибір замість нас»

 

У суботу по всій Україні пройшли мітинги на підтримку телеканалу «ТВі», єдиного об’єктивного каналу держави. Акції відбулися майже у кожному обласному центрі країни, де тисячі небайдужих громадян стали на захист свободи слова в Україні та висловили свій протест проти обмеження мовлення на кабельному телебаченні.

Телеканал «ТВі» ще 20 липня заявив про відключення з кабельних мереж "Тріолан", внаслідок чого жителі 11 міст України втратили можливість дивитися його передачі. Офіційно вимкнення пояснили помилкою оператора, на виправлення якої потрібно багато часу. Однак, журналіст «ТВі»  разом з небайдужим працівником «Тріолану» увімкнув канал за лічені хвилини. Щоправда ненадовго. Згодом кабельний оператор «Воля» вирішив  перевести канал із популярного базового пакета в дорогий розширений, доступний лише третині користувачів цього оператора.

Це все нагадує ситуацію з «5-им каналом» - рупором демократичних сил під час Помаранчевої революції у 2004 році. Видно наша влада не вміє по-іншому. Їй постійно потрібен лише тотальний контроль всіх сфер діяльності та нав’язування нам білоруського чи російського сценарію виборів.  Щоб втілити в життя всі свої плани влада підготувала Законопроект №2450 «Про мирні зібрання». Він є точною копією закону Російської Федерації «Про мітинги і демонстрації». Про це в ефірі «5-го каналу» сказав голова правління ГО «Коаліція учасників Помаранчевої революції» Сергій Мельниченко. «Не хочу робити висновків, але цікавий факт: закупка водометів для міліції, перед тим розширення повноважень та підпорядкування внутрішніх військ президенту, 17 тисяч відеокамер хотіли закупити і встановити в місцях масового скупчення людей у Києві. Ряд цих обставин викликають питання», – додав Мельниченко.

Нам потрібно захищати свій вибір. І немає значення за кого віддавати свій голос. Все повинно бути чесно. Від нас залежить майбутнє нашої держави, шлях, яким вона піде після виборів. Чи це буде шлях правової демократичної держави, чи ми станемо наступною Білорусією, Росією? Від нас забирають нашу мову, спотворюють історію, цілеспрямовано роблять нас бездумними одноклітинними організмами. Не виключено, що новий парламент Януковича-Азарова прийме закон «Про вибори Президента України в Верховній      Раді», а це остаточно позбавить нас права вибору.

Для задоволення своїх загарбницьких амбіцій влада все частіше займається принизливим підкупом виборців. Так опозиційний кандидат в депутати на камеру витягнув з пакета з написом "Наш регіон" Олексій Азаров" рекламну продукцію Олексія Азарова і велику кількість продуктів. Орієнтовна вартість цього пакета становила 100 грн. За заявою одного учасників імпровізованого «огляду»: «У рибних консервів, вкладених у продуктовий набір, закінчився термін придатності», - пише видання "Остров".

Ми ж українці. Ми споконвіків прагнули волі. Це записано в нас на генетичному рівні. Ми повинні вибороти свободу для себе, для дітей, для батьків. Якщо ми зараз збайдужіємо, дотримуватимемось принципу «моя хата скраю», то невідомо чи зможемо ми ще коли-небудь мирним шляхом доводити свою правоту.

Я вірю, ми вміємо гуртуватися та мобілізовуватися в критичні моменти. А  тому - зможемо захистити свій вибір, бо ніхто не має права робити його замість нас.

теги: свобода тві

13 Вересня 2012, 02:13:44 5363 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо