clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
15 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 867

Кролик в кефірі (найпростіший рецепт)

Все гранично просто: перемішали, виклали, запекли
Все гранично просто: перемішали, виклали, запекли Фото: автора

Дуже смачна страва, яка не вимагає наявності великих кулінарних талантів, а також складних інгредієнтів.

Це напевно найпростіший варіант запікання кролика в духовці. Запозичила його із рецепту «курка в кефірі». Дуже мені подобається смак м’яса, коли воно готується у цьому кисломолочному напої. І куряче філе, і кролик виходять ніжними й соковитими, і такими м’якенькими, що страву можна їсти буквально губами!


Інгредієнти:
Тушка кролика (2-2,5 кг), 2 цибулини, 500 мл кефіру, лавровий листок, сванська сіль (це суміш – перець стручковий, часник, сіль, коріандр, хмелі-сунелі, кмин, кріп, пажитник, ухо-сунелі).


Приготування:
Все гранично просто: обробити кролика й розділити його на порційні частини. Цибулю нарізати півкільцями, додати лавровий листок, сіль зі спеціями. Все змішати з м’ясом. Далі слід… «втопити» кролика в кефірі. Залишити маринуватися приблизно на 3 години.
Потім викласти шматочки кролика у форму для запікання разом із кефірним маринадом. Запікати при 180°С протягом 50 хвилин.

Ось так все просто: перемішали, виклали, запекли

Спробуйте також приготувати: Кролик в сметані по-закарпатськи, Кролик по-бельгійськи з вишнями у вишневому пиві, Кролик в молоці.

 

М`ясо та субпродукти, кролик в кефірі, страви з кролика, кролятина, кефір, м`ясо в кефірі

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Куряча запіканка-хлібець «Три кольори»
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 810
Ніжна запіканочка з трьома смаками – ситна й не калорійна.
Кучмачі з курячих субпродуктів по-грузинськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 578
Пряна, гостра й надзвичайно ароматна гаряча страва.
М’ясо на соляній «подушці» (Salzbraten)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 718
Популярний рецепт німецької кухні для лінивих господині. Ідеальний, коли намічається велике святкування, а часу в обмаль.
Котлети з фаршем, кабачками та сиром сулугуні
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 937
Рецепт простенький, а результат — смачненький.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: