clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

15 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 770

Кролик в кефірі (найпростіший рецепт)


Все гранично просто: перемішали, виклали, запекли Фото: автора

Дуже смачна страва, яка не вимагає наявності великих кулінарних талантів, а також складних інгредієнтів.

Це напевно найпростіший варіант запікання кролика в духовці. Запозичила його із рецепту «курка в кефірі». Дуже мені подобається смак м’яса, коли воно готується у цьому кисломолочному напої. І куряче філе, і кролик виходять ніжними й соковитими, і такими м’якенькими, що страву можна їсти буквально губами!


Інгредієнти:
Тушка кролика (2-2,5 кг), 2 цибулини, 500 мл кефіру, лавровий листок, сванська сіль (це суміш – перець стручковий, часник, сіль, коріандр, хмелі-сунелі, кмин, кріп, пажитник, ухо-сунелі).


Приготування:
Все гранично просто: обробити кролика й розділити його на порційні частини. Цибулю нарізати півкільцями, додати лавровий листок, сіль зі спеціями. Все змішати з м’ясом. Далі слід… «втопити» кролика в кефірі. Залишити маринуватися приблизно на 3 години.
Потім викласти шматочки кролика у форму для запікання разом із кефірним маринадом. Запікати при 180°С протягом 50 хвилин.

Ось так все просто: перемішали, виклали, запекли

Спробуйте також приготувати: Кролик в сметані по-закарпатськи, Кролик по-бельгійськи з вишнями у вишневому пиві, Кролик в молоці.

 

М`ясо та субпродукти, кролик в кефірі, страви з кролика, кролятина, кефір, м`ясо в кефірі

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Аlmondegas – ніжні фрикадельки по-іспанськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 670
Смачно, просто, ситно й соковито!
Фірмовий шашлик від мангальника ресторану «Хутір» Дмитра Савчука
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1482
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
Шашлик із «родзинкою» за рецептом мого батька
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1391
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
Псевдо-шашлик у духовці – смакота без мангалу та диму
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 763
Нітрохи не гірший за свого «побратима», підсмаженого на багатті.
Показати ще
Коментарів - 0: