clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
15 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1530

Кролик в кефірі (найпростіший рецепт)

Все гранично просто: перемішали, виклали, запекли
Все гранично просто: перемішали, виклали, запекли Фото: автора

Дуже смачна страва, яка не вимагає наявності великих кулінарних талантів, а також складних інгредієнтів.

Це напевно найпростіший варіант запікання кролика в духовці. Запозичила його із рецепту «курка в кефірі». Дуже мені подобається смак м’яса, коли воно готується у цьому кисломолочному напої. І куряче філе, і кролик виходять ніжними й соковитими, і такими м’якенькими, що страву можна їсти буквально губами!


Інгредієнти:
Тушка кролика (2-2,5 кг), 2 цибулини, 500 мл кефіру, лавровий листок, сванська сіль (це суміш – перець стручковий, часник, сіль, коріандр, хмелі-сунелі, кмин, кріп, пажитник, ухо-сунелі).


Приготування:
Все гранично просто: обробити кролика й розділити його на порційні частини. Цибулю нарізати півкільцями, додати лавровий листок, сіль зі спеціями. Все змішати з м’ясом. Далі слід… «втопити» кролика в кефірі. Залишити маринуватися приблизно на 3 години.
Потім викласти шматочки кролика у форму для запікання разом із кефірним маринадом. Запікати при 180°С протягом 50 хвилин.

Ось так все просто: перемішали, виклали, запекли

Спробуйте також приготувати: Кролик в сметані по-закарпатськи, Кролик по-бельгійськи з вишнями у вишневому пиві, Кролик в молоці.

 

М`ясо та субпродукти, кролик в кефірі, страви з кролика, кролятина, кефір, м`ясо в кефірі

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курячі сердечка в томатному соусі з овочами та яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 369
Це дуже зручний, швидкий, простий і, звісно ж, смачний рецепт, який завжди прийде вам на допомогу, коли мало часу, але потрібно щось швиденько приготувати на вечерю.
Спаржева квасоля а-ля по-флотськи
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 694
Це чудова страва для сімейного обіду-вечері.
Тюфтельки в їстівних "стаканчиках"
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 595
Оригінальна ідея святкової подачі простої буденної страви.
Курка на пивній банці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 691
Ваша чарівна паличка в ті дні, коли гості на порозі.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: