clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
17 Січня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 603

Салат з куркою та грибами в консервованих персиках

Соковитий, яскравий і незвичайний салат! Такий несподівано вдалий союз виходить, коли в одному рецепті «зустрічаються» курка з персиком.
Соковитий, яскравий і незвичайний салат! Такий несподівано вдалий союз виходить, коли в одному рецепті «зустрічаються» курка з персиком. Фото: автора

Іноді, компонуючи на перший погляд абсолютно несумісні продукти, можна отримати чудовий результат. Такий несподівано вдалий союз виходить, коли в одному рецепті «зустрічаються» курка з персиком.

Курятина дуже добре поєднується з фруктами, а курячі салати з виноградом чи з консервованим ананасом вже давно стали кулінарною класикою. Якщо такі страви вам до вподоби, спробуйте поєднання курки й консервованого персика. Соковитий, яскравий і незвичайний салат!

Інгредієнти:

8-10 половинок консервованих персиків (у мене приготовані власноруч – «Консервовані персики половинками без стерилізації»),

1 запечене куряче філе (2 половинки грудки),

2-3 варені яйця,

200 г печериць,

цибуля-порей,

70 г твердого сиру,

1 зубок часнику,

майонез (краще домашній; якщо свого улюбленого рецепту ви ще не знайшли можете спробувати приготувати: Домашній майонез без яєць за 1 хвилину або ж один із варіантів, перелічених у статті Розкриваємо секрети приготування домашнього майонезу),

сіль, перець, карі,

зерна гранату (для оздоблення).

Приготування:

Куряче філе натерти сіллю, перцем та карі, загорнути у фольгу й запекти в духовці. Потім нарізати невеличкими шматочками довільної форми.

Печериці нарізати пластинками й обсмажити на олії до золотавого кольору.

Подрібнити цибулю-порей.

Додати її на сковорідку до грибів. Посолити й поперчити та смажити разом до готовності.

Натерти на дрібній тертці сир. Яйця зварити та нарізати кубиком. Змішати всі складові салату, заправити часником та майонезом (цього разу я готувала майонез на основі апельсинової гірчиці – це дуууже смачно!).

Ретельно перемішати. Половинки консервованих персиків обсушити паперовим рушником і наповнити їх готовим салатом (краще робити це безпосередньо перед подачею). Оздобити персикові «тарілочки» зернами гранату.

салат, салати з куркою, салати, курка, куряче філе, печериці, консервовані персики, салат з персиками та куркою

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат-закуска з виноградом, горіхами та сиром «Камамбер»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1053
Ідеальний варіант швидкої закуски – всього 15 хвилин і готово!
Салат із броколі, огірка й кукурудзи
салати
Світлана ЯСЬКОВА 993
Страва чудово підійде до шашлику й грилю.
Салат із селери, консервованих персиків та адигейського сиру
салати
Світлана ЯСЬКОВА 827
Яскравий смак, цікаве поєднання компонентів та мінімум калорій.
Салат із хурмою, моцареллою та куркою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 862
Солодкість хурми, ніжність сиру моцарелла і пряно-медова заправка – це і ідеальна закуска, і легка та корисна вечеря!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: