Гаряча тема:
- Війна
Курятина дуже добре поєднується з фруктами, а курячі салати з виноградом чи з консервованим ананасом вже давно стали кулінарною класикою. Якщо такі страви вам до вподоби, спробуйте поєднання курки й консервованого персика. Соковитий, яскравий і незвичайний салат!
Інгредієнти:
8-10 половинок консервованих персиків (у мене приготовані власноруч – «Консервовані персики половинками без стерилізації»),
1 запечене куряче філе (2 половинки грудки),
2-3 варені яйця,
200 г печериць,
цибуля-порей,
70 г твердого сиру,
1 зубок часнику,
майонез (краще домашній; якщо свого улюбленого рецепту ви ще не знайшли можете спробувати приготувати: Домашній майонез без яєць за 1 хвилину або ж один із варіантів, перелічених у статті Розкриваємо секрети приготування домашнього майонезу),
сіль, перець, карі,
зерна гранату (для оздоблення).
Приготування:
Куряче філе натерти сіллю, перцем та карі, загорнути у фольгу й запекти в духовці. Потім нарізати невеличкими шматочками довільної форми.
Печериці нарізати пластинками й обсмажити на олії до золотавого кольору.
Подрібнити цибулю-порей.
Додати її на сковорідку до грибів. Посолити й поперчити та смажити разом до готовності.
Натерти на дрібній тертці сир. Яйця зварити та нарізати кубиком. Змішати всі складові салату, заправити часником та майонезом (цього разу я готувала майонез на основі апельсинової гірчиці – це дуууже смачно!).
Ретельно перемішати. Половинки консервованих персиків обсушити паперовим рушником і наповнити їх готовим салатом (краще робити це безпосередньо перед подачею). Оздобити персикові «тарілочки» зернами гранату.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: