ye-logo.v1.2

Юні художники з Кам’янця-Подільського беруть участь у конкурсі в Польщі

Культура 2685
Одна з конкурсних робіт.
Одна з конкурсних робіт.. Фото: goksezam.pl

Кожен може підтримати земляків своїм голосом.

Співпраця Кам’янця-Подільського з містом Тарново Подгурне триває вже майже рік, хоча двостороннього договору про співпрацю підписано не було.

Напередодні різдвяних свят Кам’янцю-Подільському надійшло запрошення для участі у мистецькому конкурсі Різдвяної листівки для дітей. Про це інформує Кам'янець-Подільська міська рада.

Організовують конкурс Муніципальний культурний центр «Сезам» в Тарново Подгурне у співпраці з муніципалітетами та іншими партнерами в Чехії, Нідерландах, Литві, Латвії, Німеччині, Україні та Італії.

Конкурс має на меті визначити найкращий художній твір на тему «Різдво» серед надісланих робіт, а також презентувати місцеві різдвяні традиції та підтримати їх збереження і заохотити до цього юних художників. Таким чином поглиблюється інтеграція громад міст-побратимів в царині культури.

Від Кам'янця-Подільського у конкурсі беруть вихованці Дитячої художньої школи та Дитячої школи мистецтв. Наразі відбувається голосування на сайті. Тому всі охочі можуть підтримати подолян у міжнародному конкурсі, проголосувавши і виділивши для себе три роботи, які оцінювати треба так: робота, яка сподобалась найбільше – 3 бала, робота, яка заслуговує ІІ-ге місце – 2 бала, і робота, яка може зайняти ІІІ-тє місце – відповідно 1 бал.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую