ye-logo.v1.2

Свіжий погляд на класичні пейзажі (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 2476

Хмельничанка Анна Трачук представила першу персональну виставку живопису.

У рамках проекту «Яскраві плями», який має на меті підтримку молодих художників, у галереї «На Проскурівській» стартувала виставка 23-річної хмельничанки Анни Трачук. Олійні та акварельні пейзажі, представлені на розсуд глядачів, виконані з натури під час пленерів у Карпатах, Криму та різноманітних куточках Поділля.
«Я живу у Книжківцях, де навколо можна бачити класичні подільські краєвиди. На перший погляд, вони такі прості, але містять у собі приховану красу, як так хочеться показати людям», - розповідає Анна.
Крім рідного Поділля художниця найбільше полюбляє Карпати, куди намагається їхати за першої нагоди.
«Хочеться передати швидкоплинні моменти, як то світанок чи останні сонячні промені, і показати, в які неймовірні кольори забарвлюється тоді природа», - каже Анна.



Крім творчої діяльності, вона займається ще й викладацькою. Художниця викладає рисунок та живопис на кафедрі дизайну у Хмельницькому національному університеті, який сама і закінчувала.
Виставку пейзажів Анни Трачук можна переглянути у галереї «На Проскурівській» за адресою: вулиця Проскурівська, 47 до 22 квітня.



Довідково:
Анна Трачук народилася у 1991 році у родині художників. З дитинства займалася творчістю: вокалом, бісероплетінням. За роботи, виконані в цій техніці, у 2005 році стала лауреатом дитячої премії ім. Л. Мазур. Продовжуючи родинну традицію, вирішила присвятити себе мистецтву.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую