ye-logo.v1.2

Вуличні екстремали та танцюристи з'їдуться у Хмельницький

Культура 2857
vk.com
Фото: vk.com

У нашому місті пройде Всеукраїнський фестиваль з вуличних стилів мистецтв та екстремальних видів спорту — «JAM4IK 5.0».

Участь у фестивалі щорічно беруть більше п'ятисот учасників не лише з Хмельницького, а й з інших міст: Рівного, Львова, Івано-Франківська, Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва, Кам’янця-Подільського, Тернополя, Хотина, Житомира.

Фестиваль проводиться на майданчику «Скейт парк» біля Палацу творчості дітей та юнацтва. Відкриття відбудеться у суботу, 14 червня, о 10.00. В програму входять змагання з сучасних танців: хіп-хоп, брейк-данс, дансхол, хаус; велоспорту (BMX); мистецтв графіті та бітмейкінгу. На глядачів та учасників фестивалю чекає ще багато цікавих сюрпризів.

Фестиваль «JAM4IK 5.0» проводиться з метою популяризації хіп-хоп культури у місті Хмельницькому та залучення молоді до творчої діяльності. Ініціатори акцентують увагу на здоровому способі життя та розвитку творчих здібностей, а також залученні талановитої молоді до активної участі у мистецькому житті міста, підвищення загального культурно-освітнього рівня учасників, налагодження і зміцнення творчих та дружніх відносин між колективами танцювальних і мистецьких клубів та конкурсантами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую