ye-logo.v1.2

Квитки на”Республіку” мінятимуть не тільки на телевізори, а ще й на килими

Культура 2536
Цього року квиток на "Республіку" можна оримати, обмінявши на нього старий телевізор або килим
Цього року квиток на "Республіку" можна оримати, обмінявши на нього старий телевізор або килим. Фото: З архіву редакції

До традиційної для фестивалю акції «Здай телевізор - отримай квиток» приєднуються також килими.

Із закликом “Геть зомбоящики та міщанські килими! Звільни свою голову від телика, а стіну - від нафталінового радянського ковра”, організатори фестивалю запрошують усіх охочих придбати безкоштовний квиток на “Республіку”.

“Республіка” бореться з міщанством та зомбуванням молоді за допомогою мистецтва, адже це наша зброя, - зазначають організатори. - Тому цього року до телевізорів приєднуються килими, які більше не прикрашають стіни ваших домівок, але зможуть знадобитись для репетиційних баз чи для інших мистецьких проектів”.

Прийом килимів та телевізорів традиційно буде на реєстрації перед територією фестивалю з 14 години до 15 години дня 4 вересня.

Перші 20 людей, які здадуть телевізор, отримають вхідний квиток на фестиваль. Ще 20 – 50% знижку на квиток. Одна людина отримає один квиток незалежно від кількості “зомбоящиків”.

За килими також видаватимуть квитки на фестиваль за принципом: перші 30 килимів – квиток в подарунок. Хто донесе килими пізніше - отримають 50% знижку на квиток (30 людей).

Нагадаємо, на ювілейній “Республіці” крім традиційних сцен будуть нічні вечірки, регі-сцена та Art-DVIR.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую