ye-logo.v1.2

До міської ради на виставку: роботи Володимира Карвасарного розвісили в кулуарах міськвиконкому

Культура 2462

Хмельницький графік та живописець представив в експозиції 33 плакати.

Сьогодні, 1 листопада в приміщенні Хмельницької міської ради відбулося відкриття виставки плакатів Володимира Карвасарного.

33 роботи митця розвісили у коридорі другого поверху. Цілий місяць виставка плакатів надихатиме чиновників та відвідувачів міськради на прийняття правильних рішень та нагадуватиме, що мистецтво вічне.

«Роботи Володимира Карвасарного, які представлені сьогодні на виставці, різних часів. Є такі, які малювалися ще минулого століття, є й свіжі – які творені зовсім нещодавно. Але усі вони є дуже актуальні, майже пророчі. Роботи митця зберігаються в музеях та приватних колекціях України, Росії, Болгарії, Чехії, Югославії, Польщі, Франції та США», - розповіла ведуча під час урочистого відкриття експозиції талановитого хмельничанина.

Митець працює в жанрах тематичної картини, графічного плаката, декоративного панно, дизайну та художнього конструювання. А ще Володимир Карвасарний є учасником близько 40 вітчизняних та міжнародних художніх виставок.

  

Виставка робіт талановитого хмельничанина відбулася у Хмельницькій міській раді.

«Сьогодні я представив у міській раді ретроспективну виставку своїх робіт. Тут є роботи, які були створені 10, 20, 30 років тому. Окрім цього, є декілька робіт намальованих нещодавно. Щодо тематики плакатів, то вона різнопланова: від політичного до соціального, від культурного до театрального», - розповів хмельницький графік та живописець Володимир Карвасарний.

Хмельницький графік та живописець виставив свої роботи мальовані фарбами.

Хмельничан та гостей міста, які будуть прогулюватися неподалік міської ради, запрошують відвідати експозицію. Діятиме вона до кінця листопада. Вхід вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую