ye-logo.v1.2

Готовий на все заради… Слави і слави

Культура 4221

Зранку він «одягає» людей: торгує на ринку чоловічим вбранням. У післяобідню пору працює адміністратором у сауні: «парить», запускає і випускає відвідувачів. Ввечері та вночі – знаходить час для дискотек, участі у показах колекцій одягу і фотосесій.

Та, виявляється, це ще не все: у вільний час він опановує Стрип Денс і готується до фотозйомок у Об’єднаних Арабських Еміратах!
Як і всі люди, Олег Гульченко має двадцять чотири години на добу, але використовує з користю кожну хвилину. Каже, що час не можна витрачати марно, бо такого легковажного ставлення до себе він не прощає. Про те, що буде людиною публічною, Олег знав ще з дитинства. Усі навколо захоплювалися його красою, миловидністю і таким чином, несвідомо, визначили його майбутнє. На подіум Олег вперше вийшов у 12 років, після закінчення школи моделей у Дніпропетровську, звідки він родом. Паралельно з навчанням брав участь у фотосесіях, згодом рекламував посуд однієї з відомих торгових марок. До Хмельницького доля його закинула у буквальному сенсі після кількох важких років життя, про які він говорить з неохотою і коротко: «в моїй сім’ї сталася трагедія, після якої я просто почав гаснути». Шість років депресії, безробіття і постійної нервової напруги пригнітили бажання не те що займатися модельною справою, а й взагалі жити і розвиватися. «Я переїхав до Хмельницького, бо знав, що тут найвідоміший ринок, а значить завжди є робота, – згадує Олег Гульченко. – Роботи я не боявся і працював скрізь, де доводилося. Коли я працював у модельному агентстві, то для того, щоб мати кошти на навчання та участь у конкурсах та різноманітних проектах, працював вантажником. А щоб важка робота не відбивалася на зовнішності і тим більше, на руках, я постійно працював у рукавицях. Після важкої роботи «відновлювався» дуже просто: холодний душ, чай – і гламурний вигляд гарантовано». Гламурний вигляд і наполегливість забезпечують, у свою чергу, Олегові постійні фотозйомки, участь в рекламних проектах, показах модних колекцій одягу та аксесуарів, а ще – все вищі і вищі сходинки на шляху до такого бажаного олімпу слави. «Заради слави я готовий на все, – стверджує красень, – але тільки тому, що в маю шестирічного сина Славу. Все, що я роблю – заради нього і моєї сім’ї. Я хочу жити і працювати так, щоб моя сім’я жила в достатку, щоб мій син мав усе». Для здійснення своєї мрії він працює одразу на кількох роботах, бере участь у всіх можливих проектах і конкурсах, а ще не втрачає жодного шансу «стрибнути вище». «Я брав участь у телевізійному проекті «Портфоліо», зараз займаюся у Хмельницькому модельному агентстві «Ірен Модел»», побував на відбірковому кастингу у відомого перукаря-стиліста В’ячеслава Дюденка, співпрацюю з київським модельним агентством. Зараз готуюся до роботи у Об’єднаних Арабських Еміратах – мене запросили на фото сесію, тільки побажали замінити… колір очей, бо сказали, що блакитні – можуть бути лише у дівчат. Цікаві вони там!». Але заради улюбленої справи Олег готовий виконати і таку забаганку. Каже, коли стане відомим, обов’язково влаштує вечірку для усіх друзів, які підтримували його у важкий період, для тих, хто допоміг йому знову «відродитися» для модельного життя. І головне – він обов’язково буде щасливим разом з сім’єю, друзями, славою моделі та Славою, який пишатиметься своїм успішним батьком.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую