ye-logo.v1.2

У Хмельницькому просто неба покажуть “Ігри розуму”

Афіша 2298
Кіно просто неба показують щосуботи
Кіно просто неба показують щосуботи. Фото: з архіву

Стрічка побачила світ ще у 2001 році.

У суботу, 13 серпня, хмельничанам вкотре покажуть кіно просто неба. Цього разу глядачі побачать американську драму-біографію - “Ігри розуму”. Стрічка побачила світ ще у 2001році, та має чотири «Оскари» та «Золотий глобус».

“Від всесвітньої популярності до гріховних глибин - все це пізнав на своїй шкурі Джон Форбс Неш-молодший. Математичний геній, він на зорі своєї кар'єри зробив титанічну роботу в області теорії ігор, яка перевернула цей розділ математики і практично принесла йому міжнародну популярність. Однак, в той же час зарозумілий і користується успіхом у жінок, Неш одержує удар долі, який перевертає вже його власне життя”, - розповідають про фільм організатори.

Показ відбудеться просто неба, у дендропарку «Поділля» (мікрорайон Виставка, на перехресті Проспекту Миру та Старокостянтинівського шоссе). Перегляд фільму безкоштовний. З собою треба взяти карімат і теплий одяг, щоб не змерзнути.

Кіно просто неба можна буде переглянути 13 серпня, у суботу, в дендропарку «Поділля». Розпочнеться кінопоказ о 21.00 годині.

Нагадаємо, що захід проведиться в рамках напрямку “Щаслива сім'я” соціальної ініціативи “Хтось не зробить”. Організатори планують ряд кінопоказів, які тематично стосуватимуться взаємовідносин у сім'ї.

Читайте також: «Клятва» під зоряним небом: один фільм, один вечір та більше сотні людей
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую