ye-logo.v1.2

Як живуть і воюють бійці: хмельничан запрошують на фестиваль патріотичного кіно

Афіша 1878
Хмельничани зможуть подивитися патріотичне кіно на великому екрані
Хмельничани зможуть подивитися патріотичне кіно на великому екрані. Фото: khmelnytsky.com

Перед сеансом відбудеться зустріч з військовими.

 У Хмельницькому впродовж кількох днів показуватимуть публіцистично-документальний цикл з п’яти фільмів «Позивний Зеніт». Фестиваль військового патріотичного кіно стартує 6 квітня.

Як зазначають організатори, національна прем’єра від режисерів фільму «Воїни духу» Анни Мартиненко та Тетяни Кулаковської відбудеться у кінотеатрі імені Т.Шевченка з 6 до 12 квітня.

«Позивний Зеніт» - це обличчя передової, обличчя новітньої історії України. Детальна правда про те, як живуть і воюють бійці покаже громадянам України, що треба поважати і цінувати військових, які охороняють мирне життя. Учасники АТО почують до болю знайомі їм думки та переживання.

Хронометражі фільмів циклу «Позивний Зеніт» - 49-55 хвилин. Фільми озвучені музикою українських виконавців – Орестом Лютим, гуртом «Крихітка» та Katya Chilly Group. Перед початком сеансу планується проведення короткої зустрічі глядачів з хмельничанами - учасниками бойових дій.

Подивитися фільми можна буде 6, 7, 10, 11, 12 квітня. Початок сеансів о 10.00 годині. Вартість квитка для учнів, студентів та військовослужбовців – 20 грн, для мешканців та гостей міста - 25 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую