ye-logo.v1.2

Під час бойових дій у зоні АТО загинув боєць з Хмельницького (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 8566
Хмельничанин загинув у зоні АТО
Хмельничанин загинув у зоні АТО. Фото: versii.if.ua

Коли прощатимуться з військовим, поки невідомо.

 Учора, 25 квітня, у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій загинув військовослужбовець з Хмельницького. Про це повідомили в Центрі допомоги учасникам АТО.

Загиблий Іван Олександрович Мельник – військовослужбовець 383-го окремого полку дистанційно-керованих літальних апаратів. Був прикомандирований до 95 бригади.

За інформацією міської ради, Іван Мельник народився 7 липня 1994 року у місті Хмельницькому. Навчався у ЗОШ №15, а згодом - у Хмельницькому національному університеті. Там здобув кваліфікацію магістра за спеціальністю "Здоров'я людини". З 2006 до 2015 року активно займався веслуванням на байдарках та каное. Був неодноразово нагороджений на чемпіонатах України та області з веслування. У 2008 році здобув звання кандидата у майстри спорту.

У лютому 2016 року Іван вступив до Збройних Сил України.

Про місце та час проведення церемонії прощання з Іваном буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру штабу АТО, за минулу добу в результаті активних бойових дій троє військовослужбовців загинули, п'ятеро отримали поранення.

Іван загинув у зоні АТО. Фото: зі сторінки Ігоря Оліника у Фейсбуці

«Ці важкі втрати під час обстрілу ворожих сили АТО понесли, в основному, на донецькому напрямку», - повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую