ye-logo.v1.2

Хто отримає звання “Пан та Паняночка Вишиваночка - 2017”? (ГОЛОСУВАННЯ)

Культура 109688

Фінал конкурсу “Пан і Паняночка вишиваночка” відбудеться у Хмельницькому 29 травня.

У День Вишиванки стартує традиційне уже голосування на сайті “Є”, у якому ви, шановні читачі, можете обрати «Пана і Паняночку Вишиваночку-2017».

Участь у конкурсі беруть 12 пар учнів молодших класів навчальних закладів Хмельницького.

Кожна пара прекрасна по-своєму, зі своїми особливостями, мріями, талантами і програмою. Але саме на сайті “Є” ми обираємо ту пару, яка отримає, окрім усього іншого й звання нагороду у номінації “Приз глядацьких симпатій”.

Голосування триватиме до 10 години ранку 29 травня, а вже ввечері ви маєте нагоду привітати Панів і Паняночок під час конкурсу. 

Фінал конкурсу «Пан і Панночка Вишиваночка» відбудеться у понеділок, 29 травня, у приміщенні міського будинку культури (вул. Проскурівська, 43). Початок – о 15:00 годині.  

Коментарі:

24.05.2017 13:51

Запрошуємо усіх Вас на конкурс який відбудеться 29 травня в глядацькій залі Хмельницького міського будинку культури, початок о 15:00, правда переможе!

Zrada 24.05.2017 11:47

Пояснюю ще раз. Можливо мій меседж повільно доходить. Голосування на сайте POLLDADDY.COM створено безкоштовним екаунтом, тобто захист мінімальний (легко його обійти). Результат сумнівний і не додає ресурсу https://ye.ua поважності. Хоча журналістика (якщо звичайно це не вихованці Дмитра Кісельова) повинна апелювати тільки достовірним даним. Слава Україні.

24.05.2017 11:43

Zrada, про які максимум 3000 голосів може йти мова якщо перепости в соц.мережах майже цілодобово йдуть з закликами відати свій голос за конкретку пару. Іньше, що багато людей все таки віддають свій голос кращим на свій погляд, от і виходить що файніші (по фото) в такому розриві від інших. Накрутку видно тільки у №9 , я не знаю як так вони можуть понад 2000 за ніч набрати. Та й у день у них стабільно n голосів в хвилину... Напевно дали дитині телефонпланшет та й та дрочить рейтинг цілодобово собі. Але і це їм не завжди вдається бути на першому місці. Дійсно, краще б корисним зайнялись, тою же підготовкою до конкурсу.. Правда переможе! Слава Україні! За молодими козаками і козачками наше майбутьнє!

24.05.2017 11:21

Читайте уважніше. Номінація "глядацькі симпатії" не передбачають демонстрацію талантів, а грунтуються на візуальному сприйнятті (хто подобається візуально більше), а от Головний титул буде присуджено членами журі за результатами конкурсу, от там і таланти, і одяг, і артистичність, і впевненість, і ..... оцінювати будуть. А для батьків свої діти найкращі, така психологія людини.

Zrada 24.05.2017 11:01

Щодо коментарів організаторів: 1. Голосування відбувається не на платформі сайту газети "Є" (це просте дзеркало), а на POLLDADDY.COM ось посилання: polldaddy.com/poll/9750057/ 2. Екаунт голосування безкоштовний, тобто ступінь захисту мінімальна. 3. Є принаймні три простих способи обійти захист, якщо викладу їх зараз то нівелюю проведення чесних подальших голосувань цієї газети. 4. "... Фахівці новинного сайту "Є" до 13:00 будуть перевіряти факти втручання "роботів" у голосування...". Які вам ще факти потрібні. Ніби з іншої планети. Якщо ви проведете роботу наприклад навіть з блогерами (у кого підписка 100000 і більше), наприклад з оголошенням проголосувати (результат не більше 3% - це статистичні дані google analisator) і ось ви маєте максимум 3000 голосів, та характер голосування буде масовий, а не стабільно статичний з кореляційною похибкою. 5. І як, тільки по фото, глядачі можуть оцінити таланти дітей. Краще б ви назвали голосування конкурсу "Найбільш амбіційні батьки, голос - за всяку ціну! То питань би не виникло. 6. За для чого це все робиться? Заради дітей, але саме таким голосування ви вже з малку привчаєте дітей до несправедливості, до того, що більш "впливові" люди - вирішують долю. І цим ви навантажуєте дитячий розум, якій вірить ще у святість слова "чесність". P.S. Граючи з шулером, "переможеного" немає, є тільки шахрай та жертва. До речі фото злочинця Віто Корлеоне влучне та показове. Слава Україні.

23.05.2017 23:13

Час коментарів від організаторів: 1) головних переможців конкурсу, а це звання "Пана та Панночки "Вишиваночка" обирає професійне журі до складу якого включені лише профі, тобто фахівці з певних видів мистецтва, режисери, театрали, тощо (а не інтернет голосування! Інтернет голосування впливає на визначення номінації "Пан та Панночка глядацьких симпатій") 2) головним завдянням конкурсу є популяризація вишиванного одягу як серед шкільної молоді так і серед батьків учнів молодших класів ЗНЗ м.Хмельницького, що власне досягається через "піар статті з опитуванням" усіма можливими засобами (не плутати з "накручуванням" голосів): - друк та роздача "флаєрів" з пропозицією зайти на сайт газети "Є" та зробити свій вибір, не забувши вказати за кого потрібно проголосувати))) - публікація зсилки статті з соцмережах з проханням проголосувати за сина/доньку/племіницю/племіника/сосідку і т.д. - СМС-ки з тим замим змістом - голосування з свого мобільного, бабусиного, сосідського .... домашнього ПК, планшета і т.д. - виховні години з інформацією про свято вививанки та пропозицією підтримати учнів саме "своєї" школи та інші не меньш цікаві "промо-акції", за що ми, організатори дякуємо бо саме на широке розповсюдження інформації про сам конкурс, велику цікавість до фотосесії учасників фінальної частини конкурсу як з сторони дорослих, так і з сторони школярів доводить - вишивані елементи одягу завжди актуальні, гарні та модні (що саме і потрібно довести))) 3) Сайт газети "Є" на платформі якого і проводиться голосування конкурсу є найавторитетнішим сайтом у нашій області, втручання у голосування зі сторони організаторів, працівників новинного сайту "Є" абсолютно виключена, система захисту результатів досить висока (хоча навіть у роботу виборчих серверів виборчої комісії США були втручання) і відверто кажучи я не розумію актуальності "накрутки голосів" зі сторони батьків (бо якщо це є - це роблять не діти) краще займіться підготовкою дітей до конкурсу... Оргкомітет прийняв міри, а саме: 1) Фахівці новинного сайту "Є" до 13:00 будуть перевіряти факти втручання "роботів" у голосування та мають дати відповідь на питання "яким чином отримати вірні дані з голосування" 2) о 14:00 24 травня представники оргкомітету готові зустрітись з усіма кого цікавить ця тема для обговорення ситуації))) А поки, оргкомітет надіється, що 26 травня 2017 року на урочисті лінійки з нагоди завершення учбового року завітає як найбільше школярів у вишиванках))) Бо наші діти найкращі)))

23.05.2017 22:08

Бомбит у тех кто проигрывает.

Zrada 23.05.2017 15:28

Безсоромність вражає! Чи то ніхто не бачить порушення у частині "накрутки" голосів? Або ж так треба ;) Ось наведу статистику періодичності лічильника по першій четвірці (вражаючі результати): 1. 9. Дідур Нікіта і Буга Софія - періодичність 12 голосів щохвилини; 2. 5. Блажков Владислав і Козачок Марія - 8 голос щохвилини; 3. 1. Бурдельний Павло і Авдєєва Анастасія - 1 голос щохвилини; 4. 7. Юськов Нікіта і Мартинова Катерина - - 1 голос щохвилини. Періодичність зарахування голосів носить не хаотичний, а впорядкований машинний характер. Динаміка зберігається що у день, що і вночі. Соромно повинно бути батькам, соромно повинно бути організаторам конкурсу, сором лягає і на шкільні заклади з усіма педагогами. Скажіть но мені теперішні та майбутні "Януковці", як жити будете??? Тепер до редакції. Якщо не припините цей злочин, то я самотужки (безкоштовно) по кроку, виставлю всі методи обходу накруту цього голосування (та щё й не полінуюсь і напишу невеличкий Script та викладу посилання на нього). Р.S. Слава Україні!

?¦?????°?€???‹?? ?’?°?????»???? 22.05.2017 19:46

Було цікаво простежити за голосування. Перша трійка досить підозріло накручує голосування. Організаторам слід зробити висновки та не зараховувати результати. Хоча корупція певно і на дитячих конкурсах проросла і зростає. Так тримати, Слава Україні!!! . Отож, це перемога, чи зрада?!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую