ye-logo.v1.2

Прус працевлаштував свого охоронця-радника

Політика 7760
автора
Фото: автора

«Людина-тінь», як його встигли охрестити журналісти та працівники облдержадміністрації, віднедавна очолює управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Хмельницької ОДА.

Анатолій Польовик, який від моменту першої публічної появи на Хмельницькому Майдані Леоніда Пруса, не відходив від останнього ні на крок, має тепер офіційну посаду – начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю. Анатолій Миколайович - це людина, яка супроводжувала новопризначеного голову ОДА на "презентації" перед активістами Майдану в якості охоронця, людина, яка друга, відразу після самого Леоніда Івановича, увійшла до робочого кабінету чиновника, і яка впродовж усього часу перебування пана Пруса на посаді не відходить від нього далі, ніж на кілька метрів, особливо при зустрічі із громадою. Працівники облдержадміністрації стверджують, що Анатолій Польовик присутній на усіх, без виключення, нарадах, зустрічах, виїзних прийомах, співбесідах… Віднедавна – вже цілком офіційно і на правах керівника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Хмельницької ОДА.
Нагадаємо, раніше цю посаду обіймала Валентина Моісеєнко.

Леонід Прус вперше з'явився на Майдані перед Хмельничанами. 16 березня 2014 року.

Леонід Прус вперше зайшов до свого робочого кабінету. 17 березня 2014 року.

Перше спілкування з пресою після офіційного представлення голови ОДА у залі Хмельницької облради. 20 березня 2014 року.

Активісти блокують кабінет голови ОДА з вимогою звільнити керівників управлінь, які працювали у "старій команді". 7 травня 2014 року. 
 

Коментарі:

Українець Віталій 26.05.2014 09:57

Польовик колишній охоронець в Університеті Україна,колишня посада ще вакантна!

Господар Іван 24.05.2014 20:43

ганьба і сором - такі спеціалісти. соромно на все це дивитися. посміховисько. може новий президент вижене з адміністрації цих невдахщоб не ганьбили область.   P.S. залишити Симчишина, одна нормальна людина.

Саша Майстер 24.05.2014 16:15

Круто. а того другого шланга лисого тоже пристроїть біля себе? як же він буде керувати областю тільки з одною нянькою. позорище. дожилися, щоб нами сопляки керували, які дядькові здоровому диктують що робити. гнати треба всіх і спочатку тих уродних депутатів, які до цього допустили: сабія, корнійчука і гладуняка разом з ними, хоть він і не депутат.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую