ye-logo.v1.2

Депутат Хмельницької міської ради вирішив відмовитися від мандату

Політика 4147
Леонід Трач вирішив відмовитися від депутатства
Леонід Трач вирішив відмовитися від депутатства. Фото: автора

Каже, потрібно давати дорогу молодим.

Сьогодні, 31 травня, до порядку денного Хмельницької міської ради включили питання: «Про складання депутатських повноважень за власним бажанням». Щоправда, секретар міської ради Михайло Кривак не назвав прізвища депутата, який захотів скласти мандат.

Утім, за нашими даними, цим обранцем є Леонід Трач, обраний від Хмельницької міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» за територіально виборчим округом №17 (мікрорайон Гречани). У розмові з журналістом сайту «Є» Леонід Григорович, якому 19 червня виповниться 64 років, підтвердив це. Свій вчинок пояснив так: «Потрібно давати дорогу молодим».

Вже сьогодні наприкінці сесії, за якою можна спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є», депутати мають прийняти «відставку» Леоніда Трача. А ось замість нього у раду має бути обраний наступний за рейтингом (за результатами виборів до міської ради в 2015 році) «свободівець» - Володимир Гончарук. Утім, Володимир Володимирович є заступником міського голови Хмельницького, а тому не може бути депутатом. Тому до ради увійде інший представник «Свободи» - Андрій Черніцький, учасник АТО. Звісно, за умови, якщо не відмовиться.

Учасник АТО Андрій Черніцький може стати депутатом Хмельницької міської ради.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую