ye-logo.v1.2

Яке майно і доходи задекларував хмельницький нардеп Денис Монастирський

Політика 5435
Денис Монастирський був обраний за партійним списком «Слуги народу», в якому він займав 19-у позицію
Денис Монастирський був обраний за партійним списком «Слуги народу», в якому він займав 19-у позицію. Фото: facebook.com/moden.ua

Його загальний дохід за попередній рік склав майже мільйон гривень.

Сайт «Є» продовжує аналізувати декларації народних депутатів з Хмельниччини. З мажоритарниками майже розібралися — залишився лише Ігор Марчук, обраний на окрузі №193 (місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський і Новоушицький райони). Втім, на час написання матеріалу його електронна декларація досі не опублікована на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції. Тому до нього повернемося згодом, а зараз візьмемся за депутатів, які потрапили у парламент за партійними списками.

Їх четверо, усі обиралися від партії «Слуга народу». Декларацію другого номера у партійному списку, нинішнього віцеспікера Руслана Стефанчука вже проаналізували. Тож на черзі 19 номер «Слуги народу» — Денис Монастирський.

Нинішній депутат народився в Хмельницькому 12 червня 1980 року. Тут же закінчив юридичний факультет Хмельницького університету управління та права. Свого часу він викладав в університеті та працював у кількох юридичних компаніях. Востаннє він був експертом у громадській організації «Український інститут майбутнього» та секретарем Конкурсної комісії з формування Державного бюро розслідувань.

Останню виправлену декларацію за 2018-й він опублікував 5 вересня цього року. На відміну, від багатьох колег мажоритарників у Дениса Монастирського доволі скромні статки…

З нерухомості Денис Монастирський минулого року володів квартирою в Хмельницькому площею 46,8 квадратних метрів, яку офіційно набув у 2016 році. Ще одну квартиру в обласному центрі на 33,3 «квадрати» він має у співвласності з Аллою Монастирською (ймовірно його матір).

Його дружина Жанна Монастирська є власницею житлового будинку (78 квадратних метрів) та земельної ділянки (1500 квадратних метрів) у селі Масівці Хмельницького району. А у самому Хмельницькому вона володіє ділянкою площею 600 квадратних метрів.

Денис Монастирський з рухомого майна задекларував два автомобілі — «Suzuki SX-4» 2008 року випуску та «Ford Focus» 2010 року випуску. Вартість першого на дату набуття (2016 рік) складала 140 тисяч гривень, а «Ford» торік коштував 49 тисяч гривень. Крім того, нинішній нардеп мав 42 акції Приватного акціонерного товариства «Хмельницький завод ковальсько-пресового устаткування «Пригма-Прес». Номінальна вартість однієї такої акції торік становила 25 копійок.

Загальний задекларований у 2018 дохід Дениса Монастирського становить 946 тисяч 614 гривень. Зокрема, у громадській організації «Український інститут майбутнього» йому нарахували 50 тисяч гривень зарплатні за основним місцем роботи та 193 тисячі 125 гривень гонорарів, у первинній профспілковій організації апарату Верховної Ради України — 400 гривень виплат. Також він отримав 100 тисяч страхових виплат від страхової компанії «Провідна», понад 83 тисячі гривень від відчуження нерухомого майна та 520 тисяч гривень подарунку від Алли Монастирської.

Жанна Монастирська у 2018 році працювала головним спеціалістом юридичного відділу Управління правового забезпечення Державного бюро розслідувань. Там їй нарахували 171 тисячу 576 гривень зарплатні. Крім того, вона отримала понад чотири тисячі гривень допомоги при народженні дитини.

Свої заощадження подружжя Монастирських зберігає у готівці в національній валюті. Так, Денис Монастирський задекларував 620 тисяч гривень, а його дружина — 82 тисячі гривень.

Крім того, хмельницький народний депутат у своїй декларації вказав 10 тисяч гривень зобов’язань за договорами страхування.

Нагадаємо, ми вже проаналізували електронні декларації депутатів-мажоритарників від Хмельниччини Миколи Стефанчука, Олени Копанчук і Олексія Жмеренецького.

Читайте також: Подоляни в уряді Гончарука: хто вони і якими статками володіють

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую